Ικανοποίηση για την παρουσία του ΟΑΧ την 1η αγωνιστική

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρας της Α1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο ΟΑΧ ο οποίος για 19η χρονιά δίνει το “παρών” στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Η 1η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι με οικοδεσπότη στον Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Η παρουσία του Χανιώτικου συλλόγου κρίνεται ικανοποιητική σε μια δύσκολη χρονιά απέναντι σε μεγαθήρια που υπάρχουν στο γκρουπ (το 2ο για την ακρίβεια) όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον οποίο μάλιστα αγωνίστηκε στο ξεκίνημα.

Ο απολογισμός για τους αθλητές του ΟΑΧ ήταν μια ήττα από τον Ολυμπιακό (3-1) ο οποίος μάλιστα είχε τον Πορτογάλο Ένιο Μέντες στην σύνθεση του και μια νίκη (3-0) κόντρα στον Φοίνικα Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί πως το σετ από την ομάδα του Ολυμπιακού το κατέκτησε ο Αντώνης Μαλινάκης καθώς επικράτησε του Σωκράτη Γιαννούτσου.

ο ξεκίνημα του συλλόγου και η παρουσία των αθλητών άφησε ικανοποιημένη και την έφορο του τμήματος επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΟΑΧ αλλά και αντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κική Ερηνάκη η οποία “μοίρασε” συγχαρητήρια στην αποστολή της ομάδας καθώς άπαντες επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση σε ένα δύσκολο διάστημα μετά και την απραξία που υπήρξε αλλά και τις δυσκολίες στις προπονήσεις ελέω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Α1 ανδρών για το 2ο γκρουπ:

Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα                 1-3

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός                         1-3

Ε.Α. Βόχας-ΑΕΚ                                     0-3

Α.Ο. Ταταύλα-ΑΕΚ                                 0-3

Ολυμπιακός-Ε.Α. Βόχας                          3-0

Φοίνικας Πειραιά-Ο.Α. Χανίων             0-3

Πηγή : sports-factory.gr