Εισήγηση του Προέδρου κ. Δημολίτσα για τον αιφνίδιο θάνατο του Νώλη Παπαδάκη

Την απώλεια ενός επί σειρά ετών πιστού και αγαπητού μέλους του, τον Νώλη Παπαδάκη, θρηνεί ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο Νώλης Παπαδάκης υπηρέτησε από το πόστο του Προέδρου με αφοσίωση και αγάπη τον Ο.Α. Χανίων, προσφέροντας πολύτιμο έργο, το οποίο θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία του Ομίλου και του χανιώτικου αθλητισμού.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΗΜΟΛΙΤΣΑ

Σε έκτακτη Συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Τάσου Δημολίτσα, έγινε εισήγησή του σύμφωνα με την οποία: «Η απώλεια του τέως Προέδρου και επί σειρά ετών μέλους του ΟΑΧ, Νώλη Παπαδάκη, προκάλεσε οδύνη και θλίψη στην οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Ο Νώλης Παπαδάκης προσέφερε με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και ιδιαίτερη ευαισθησία τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας με αθόρυβο και διακριτικό τρόπο όποτε αυτό του ζητήθηκε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αμέριστη αγάπη του στο άθλημα της αντισφαίρισης, στηρίζοντας πάντοτε τις επιλογές προόδου και ανανέωσης κάθε τομέα του. Η απώλειά του στερεί από τον ΟΑΧ ένα πολύτιμο μέλος».

Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο παρόντων όλων των μελών του, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των εργαζομένων να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντα.
2. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η θλίψη όλων προς την οικογένειά του.
3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων.
4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, επί της οδού Αναπαύσεως.