Καρκανάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τις παίκτριες μου!

Ο Στέλιος Καρκανάκης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, στο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Ο τεχνικός του ΟΑΧ ευχαρίστησε τις παίκτριες του για την εμφάνισή τους και εξέφρασε την ελπίδα η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Όπως είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις παίκτριες μου. Ηταν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα για όλους μας και ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Ευτυχώς καταλάβαμε τη σημασία του, τα κορίτσια προσπάθησαν να αφομοιώσουν αυτά τα οποία δουλέψαμε τις τελευταίες 10 μέρες και καταφέραμε και κερδίσαμε με μία μεγάλη διαφορά που ίσως μας φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια. Θέλω να τις ευχαριστήσω για την εμφάνισή τους. Από την άλλη κάναμε κάποια λάθη και δη “εύκολα”, τα οποία ευελπιστώ στις επόμενες 15 μέρες που μεσολαβούν μέχρι το επόμενο παιχνίδι να τα διορθώσουμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Από την άλλη, ο προπονητής του Εσπέρου Πατρών, Γιάννης Μπαζίνας δήλωσε:

«Η επικράτηση της ομάδας των Χανίων ήταν καθ’ όλα δίκαιη. Εμείς πληρώσαμε την ελλιπέστατη προετοιμασία μας και την αποχώρηση της πρώτης σκόρερ της ομάδας μας. Ηρθαμε στα Χανιά για να κάνουμε το καθήκον μας, να παλέψουμε και να πάρουν εμπειρίες τα κορίτσια από την κατηγορία. Ξέραμε και το επιβεβαιώσαμε αυτό, ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα πιο έμπειρο σύνολο όπως είναι αυτό των Χανίων.

Mpazinas

Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση και έχει πολλές δυνατότητες και αυτό το έδειξε απέναντι σε μας. Εμείς προσπαθήσαμε με αλχημείες να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια κάνοντας το καθήκον μας και δίνοντας το καλύτερο το οποίο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων, για την οποία ελπίζω να τα πάει καλύτερα και επίσης όσον αφορά την ομάδα μου να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ