Καρκανάκης: Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας του στο β’ ημίχρονο δήλωσε ο Στέλιος Καρκανάκης αναφορικά για το ματς με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΑΧ:

«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανιώνιο για τη νίκη του. Κάναμε ένα νωθρό ξεκίνημα όπου ο Πανιώνιος πήρε την διαφορά και με την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτριες του δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε και είμαι ευχαριστημένος από την επιθετική συγκομιδή των κοριτσιών αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει παραπάνω πόντους. Για την άμυνά μας είμαι ικανοποιημένος για το δεύτερο ημίχρονο.

Η προσπάθεια συνεχίζεται… Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επίσης θέλω να τονίσω και την παρουσία των μικρών κοριτσιών, τα οποία στα τελευταία 5 λεπτά μπήκαν στο παιχνίδι και οι οποίες πιστεύω ότι είναι το μέλλον της ομάδας γι’ αυτό και θα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να τους δίνω χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες που χρειάζονται στην μπασκετική τους καριέρα».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Πανιωνίου Αγγελος Τσίκληρας, δήλωσε τα εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για την προσπάθειά τους και για το παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που έκαναν. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς για την προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια.

Όσον αφορά εμάς, μετά το παιχνίδι με το Φάληρο που ήταν μια κακή παρένθεση θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες για ν’ ανέβει η ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε να το κρύβουμε, θέλουμε να κάνουμε πράγματα και ειδικότερα κάτι παραπάνω απ’ ό,τι στον πρώτο γύρο. Θεωρούμε πως μετά από κουβέντες που κάναμε με τα κορίτσια, ότι στον δεύτερο γύρο θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και την ψυχή μας για να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ