Κασικτσόγλου: Θα κάνουμε καλές γιορτές

Ευτυχής για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του δήλωσε ο Μιχάλης Κασικτσόγλου, που τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα κάνουμε καλές γιορτές». Ο τεχνικός του ΟΑΧ ευχήθηκε μάλιστα η συνέχεια να είναι ανάλογη για να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Το σημαντικότερο είναι ότι μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων η ομάδα αντέδρασε και κάναμε δύο σερί νίκες κι έτσι θα κάνουμε καλές γιορτές. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει ένα άγχος στα κορίτσια γιατί ο στόχος είναι ξεκάθαρα η σωτηρία και όταν έχουμε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα φτάνουμε να παίξουμε με το “πρέπει” να κερδίσουμε. Σε αυτό το “πρέπει”, τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και θέλουμε τώρα να έχουμε συνέχεια και να μη σταματήσουμε το σερί μας. Ολα τα κορίτσια δουλεύουν κάθε μέρα στο 100%. Νομίζω ότι δεν αξίζουμε να είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα μπορούσαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος να έχουμε κάνει άλλες δυο νίκες, με το Σπόρτιγκ ενδεχομένως και με την Αγ. Παρασκευή όπου πήγαμε πάρα πολύ καλά, παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη», τόνισε ο Μιχ. Κασικτσόγλου.

Πάτροκλος Χλιαουτάκης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάτροκλος Χλιαουτάκης για τον Προφήτη Ηλία επεσήμανε τα εξής στις δηλώσεις του: «Η ομάδα παλεύει σε κάθε αγώνα. Ετσι και σήμερα ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Μέχρι το τέλος, όποιος ήταν στο ματς, είδε ότι υπήρχαν δύο ομάδες που πάλευαν το ίδιο για τη νίκη. Κάποιες λεπτομέρειες και η απειρία δεν μας έδωσαν στο τέλος τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και εύχομαι πραγματικά να σωθούν γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ