Καζανίδης – Τσιρανίδης: «Ένα πολύ καλό τουρνουά»

Με τα καλύτερα σχόλια για το τουρνουά εκφράζονται δύο από τους σημαντικότερους παίκτες στο ΟΠΕΝ, που δεν είναι άλλοι από τους Παναγιώτη Καζανίδη και Στάθη Τσιρανίδη, που μάλιστα αποτελούν το ζευγάρι ενός εκ των φιναλίστ στον τελικό στα διπλά.

Οι αθλητές του Ο.Α. Κέρκυρας και του Ο.Α. Θεσσαλονίκης σημειώνουν ότι οι συνθήκες στο ΟΠΕΝ (κλίμα, πόλη, φιλοξενία, γήπεδα) είναι πολύ καλές ενώ παράλληλα κάνουν τις… προβλέψεις τους για τη συνέχεια στη διοργάνωση, με τον Καζανίδη ειδικότερα να είναι “μέσα” και στους δύο στόχους του, αφού βρίσκεται και στον ημιτελικό στα μονά.

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ

Πώς σου φαίνεται το τουρνουά;

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, απλά το μόνο αρνητικό σχόλιο στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση είναι ότι αναγκάστηκα να παίξω δύο παιχνίδια την ίδια μέρα χάνοντας τελικά γιατί ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ωραία στα Χανιά, τα γήπεδα είναι καλά και όλα είναι όμορφα.

Και είσαι στον τελικό στα διπλά…

Ναι, μαζί με τον Τάκη (Παναγιώτη Καζανίδη). Ήταν ένα καλό τουρνουά για προετοιμασία γιατί θα παίξουμε μετά στα future στο Ηράκλειο, οπότε ήταν καλά ματς και ειδικότερα στο διπλό στον ημιτελικό έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε όπως έπρεπε και τα καταφέραμε να κερδίσουμε.

Tsiranidis-Kazanidis

Τσιρανίδης και Καζανίδης. 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Πώς ζεις την εμπειρία του τουρνουά;
Το τουρνουά είναι πολύ καλό και οι συνθήκες πολύ καλές. Είναι σημαντικό ότι δεν έβρεξε και τα γήπεδα είναι πολύ καλά. Το πρόγραμμα ήταν βέβαια λίγο βαρύ λόγω καιρού, αλλά κατά τα άλλα όλα ήταν καλά.

Εν όψει της παρουσίας σου στον ημιτελικό και στον τελικό στα διπλά τι βλέπεις;

Εσείς θα δείτε! Εγώ δε βλέπω τίποτα! Αυτό που ελπίζω, είναι να παίξω καλά και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια καλή προετοιμασία γενικώς για μένα, για μετά, για τα future.