Κονιάρης, Κουρουπάκης, Παπαδάκη και Κρίμιλη… κάνουν κάλεσμα στον Κλαδισό!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο κλειστό του Κλαδισού ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Τέσσερις πετυχημένοι αθλητές, όλοι με καταγωγή από την Κρήτη, οι τρεις εκ των οποίων από τα Χανιά, αναμένεται να μοιραστούν την ιστορία τους, περιγράφοντας τις έως τώρα εμπειρίες τους από το χώρο του μπάσκετ αλλά και το πώς κατάφεραν να φτάσουν στο υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, όλοι όσοι επιθυμούν, καλούνται να βρίσκονται στον Κλαδισό για να δουν και ν’ ακούσουν από κοντά τις εμπειρίες των Χανιωτών, Αντώνη Κονιάρη, αθλητή της ΑΕΚ, Περικλή Κουρουπάκη, αθλητή του Μεσολογγίου και Σταυρούλας Παπαδάκη η οποία εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ, αλλά της Ιωάννας Κρίμιλη με καταγωγή από το Ηράκλειο, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα των California Bears των ΗΠΑ.

Αξιο αναφοράς ότι Κουρουπάκης και Παπαδάκη ξεκίνησαν την καριέρα τους στον ΟΑΧ, έχοντας καταφέρει αυτή τη στιγμή να τραβούν πάνω τους την προσοχή.

Ραντεβού στις 19:30 στον Κλαδισό! Να μη λείψει κανείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ