Με 13 συμμετοχές στο 4ο Ε1 που έγινε στη Λάρισα

Τη συμμετοχή του στο 4ο τουρνουά τένις Ε1 το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαιας στη Λάρισα μεταξύ 27 και 31 Οκτωβρίου “σφράγισε” ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων λαμβάνοντας μέρος με 13 αθλητές και αθλήτριες.

Η πιο σημαντική διάκριση σημειώνεται από τον Χρήστο Κασαπάκη στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών, ο οποίος κατάφερε να πετύχει δύο νίκες στο κυρίως ταμπλό επί των Νικολάου Χίλη του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ιφιτος και Αποστόλου Γραμματικούλη (Ο.Α. Φοίβος Λάρισας), φτάνοντας έτσι στα προημιτελικά όπου γνώρισε την ήττα από τον Γιώργο Χαϊδεμένο (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης).

oa_4o_e1_2016

Από εκεί και πέρα, η Αντισφαίριση βρέθηκε να εκπροσωπείται με έξι αθλητές και αθλήτριες στα κυρίως ταμπλό των κατηγοριών στα οποία έλαβαν μέρος και ειδικότερα τους Αντώνη Ματσαμάκη -ο οποίος μάλιστα πέρασε κι ένα γύρο φτάνοντας στους “16”- και Αγγελο Καραχάλιο στα Α14, τον Λευτέρη Ματσαμάκη στα Α12 και τις Στέλλα Μαρινάκη (Κ12), Μαρία Βαρβεράκη (Κ14) και Βασιλική Μπαλάσκα (Κ16).

Οσον αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές για τον ΟΑΧ, τα παιδιά συμμετείχαν στα προκριματικά με την αναφορά να γίνεται στους Γιώργο Ζερβό, Ανδρέα Κονταράκη, Ανδρέα Κωνστανταράκη, Αντώνη Κωνστανταράκη, Λευτέρη Χαλακατεβάκη και Αννα Αλμπάντη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ ΔΙΠΛΑ

ΑΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)

ΑΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ ΔΙΠΛΑ

ΑΓΟΡΙΑ 16 ΕΤΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΕΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΕΤΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 ΕΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 ΕΤΩΝ (ΔΙΠΛΑ)