Με Ανταγόρα Κω για την παραμονή!

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία δίνει την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι στον Κλαδισό ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Αντίπαλος του, ο Ανταγόρας Κω.

Ο ΟΑΧ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες ότι θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, εμπόδιο αποτελούν οι απουσίες αλλά και γενικότερα τα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, με το πιο σημαντικό να θεωρείται αυτό της Ηρώς Κουφογιάννη, η οποία όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι στα Μελίσσια.

Ο κόουτς της Αντισφαίρισης, Μιχάλης Κασικτσόγλου, τονίζει ότι, «πρόκειται για το πλέον καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Εάν θέλουμε να έχουμε έστω μία πιθανότητα για την παραμονή μας πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά, ωστόσο έχουμε τον τραυματισμό της Κουφογιάννη η οποία δεν μπόρεσε μέσα στην εβδομάδα να προπονηθεί κανονικά. Παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Ψυχογιού, Κουφογιάννη, Καζαντζή, Χαλυβίδου, Παπαμαρκάκη, Σκορδυλάκη, Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Σκουμπάκη, Δασκουλίδου και Βασιλογιαννάκη.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Αυγερινός και Κομιανός (Χριστινάκης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ