Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα ανακαίνισης στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων. Ηδη, οι πρώτες σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν το κομμάτι της αισθητικής είναι ευδιάκριτες.

Συγκεκριμένα, περιμετρικά των γηπέδων τένις έχουν πραγματοποιηθεί κατασκευές που θα καλύψουν με τσιμεντοσανίδες τις ατέλειες που παρουσιάζουν από τη φθορά οι τοίχοι του Εθνικού Σταδίου.

Αυτές οι τσιμεντοσανίδες θα βαφτούν μέσα στις επόμενες ημέρες, προσδίδοντας μία ιδιαίτερη αισθητική, ενώ παράλληλα θα αναδείξουν τα γήπεδα όπου αθλούνται τα παιδιά.

Παράλληλα, μια ακόμα σημαντική εργασία που ξεκίνησε αφορά το ξήλωμα των παλαιών, σκουριασμένων κάγκελων που περιφράσσουν βόρεια τις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Προσεχώς και σε αυτό το σημείο, η μεταμόρφωση θα είναι σημαντική και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πώς ήταν μέχρι πρότινος η εικόνα.

Οπως έχει προγραμματιστεί, οι εργασίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό από το Σεπτέμβριο πλέον, τα γήπεδα του τένις να είναι σε μία εντελώς νέα κατάσταση, προσφέροντας χαρά στους αθλητές -μικρούς και μεγάλους- που θ’ αγωνίζονται..