Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται το τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017”

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσεται στον πανέμορφο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017” που διοργανώνει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Η διοργάνωση συνεχίστηκε την Πέμπτη με τη διεξαγωγή των επομένων τριών παρτίδων μετά τις πρώτες τρεις που διεξήχθησαν την πρώτη μέρα ενώ την Παρασκευή ακολουθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος, οπότε και θα αναδειχθούν οι νικητές.

Μέχρι στιγμής, στην 1η θέση βρίσκεται ο Σεβαστιανός Παπαδογιάννης ενώ στη 2η ακολουθούν ο Γιώργος Μυλωνάκης και στην 3η ο Γιάννης Καλογερής. Στην 4η θέση παρατηρείται ένας συνωστισμός αφού ούτε λίγο ούτε πολύ βρίσκονται μαζί 8 σκακιστές, που πρόκειται για τους Μιχάλη Δαρμαράκη, Νίκο Τζεμανάκη, Νίκο Μαυρίδη, Θανάση Κατριτζιδάκη, Κυριάκο Σηφογιαννάκη, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Χρήστο Βουλγαράκη και Γιάννη Βουλγαράκη.

Ετσι, εν όψει της τρίτης και τελευταίας μέρας των αγώνων αναμένεται το ενδιαφέρον να φτάσει στο αποκορύφωμα για την ανάδειξη των πρώτων νικητών, οι οποίοι διεκδικούν τα πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα.
Υπενθυμίζεται ότι το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017” συνδιοργανώνεται από την ΚΕΠΕΔΗΧ- ΚAM και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.