Με πίστη για την πρώτη νίκη το 2016!

Με πίστη για την πρώτη νίκη το 2016 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων φιλοξενεί την Κυριακή (10/1) στις 2μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού τον Έσπερο Πατρών για την 11η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ Γυναικών.

Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Στέλιος Καρκανάκης, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικές μέρες καθήκοντα νέου τεχνικού και στόχος του είναι να βάλει τα δυνατά του προκειμένου να βοηθήσει για την επίτευξη της σωτηρίας για τον ΟΑΧ.  Το παιχνίδι κρίνεται ως κομβικής σημασίας, με πιθανή νίκη να δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια, στην οποία η ομάδα των Χανίων προσδοκά να είναι καλύτερη.

ΑΦΙΣΑ-Ν06

Σύμφωνα με τον κύριο Καρκανάκη: «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, με διπλές προπονήσεις που έγιναν σε υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για την ομάδα μας και ευελπιστούμε να το κερδίσουμε».

Στη διάθεση του ΟΑΧ βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Βαρυπατάκη, Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Παπαδοκοκολάκη, Πρασιανάκη, Σκορδυλάκη, Σταχτιάρη, Φουράκη, Χαραλαμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ