Με θέληση, αγάπη και σεβασμό ολοκλήρωσε ο ΟΑΧ στην Α1 πινγκ πονγκ

Με θέληση, αγάπη και σεβασμό ολοκλήρωσε την φετινή του πορεία και γενικότερα τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 η ομάδα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Η αυλαία μπορεί να έπεσε με τα δύο τελευταία παιχνίδια που διεξήχθησαν την Κυριακή (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι σε Παναθηναϊκό και Πέρα, όμως οι εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν.

Ο ΟΑΧ από τη νέα περίοδο θ’ αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, αλλά ελπίζει το συντομότερο να επιστρέψει δριμύτερος.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν αγωνίστηκαν ο Ζήσης Δουκέρης ο οποίος πλαισιώθηκε από τους νεαρούς, Νίκο Αγγελίδη και Στέφανο Μαυροματάκη, έχοντας μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια για τη μαχητικότητά τους.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΧ έχασε και τα δύο παιχνίδια με το ίδιο σκορ, 4-0, με τους Ιάσωνα Κορδούτη και Πάνο Αλεξανδρόπουλο να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Στους αγώνες βρέθηκε ο προπονητής, Μιχάλης Αγγελίδης αλλά και η γενική γραμματέας του συλλόγου, Κική Ερηνάκη, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτή που φρόντιζε για να μη λείπει τίποτα οργανωτικά από την ανδρική ομάδα της Α1.

Ηταν ένα ωραίο ταξίδι, αλλά θα υπάρξει επιστροφή για τον ΟΑΧ που έχει ένα θαυμάσιο φυτώριο και το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του ανήκει…