Με την ίδια θέληση και τον ίδιο στόχο!

Με την ίδια θέληση και τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη, εφόσον το παιχνίδι διεξαγόταν την Κυριακή, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου (14:30) στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού τον Φάρο Κερατσινίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Η προετοιμασία για τον ΟΑΧ ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ, με τον Λευτέρη Θεοδωράκη να υπολογίζει στις ίδιες, 12 παίκτριες που θα είχε στη διάθεσή εφόσον το παιχνίδι διεξαγόταν στην ώρα του και δεν είχε αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τις: Βαρυπατάκη, Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καλογεροπούλου, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Σταχτιάρη, Φουράκη και Χαραλαμπάκη.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΑΧ: «Δεν ξέρουμε εάν είναι θετικό για εμάς που το παιχνίδι γίνεται μετά από τρεις ημέρες και αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν γινόταν το παιχνίδι θα ήταν αρνητικό γιατί εκτός από την έλλειψη φιλικών θα είχαμε και έλλειψη επίσημων αγώνων, καθώς θα είχαμε παίξει σε τρεις αγωνιστικές ένα μόλις παιχνίδι…

Πιστεύουμε να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, μιας που είναι αργία. Το παιχνίδι για μας είναι κομβικής σημασίας, καθώς παίζουμε με μια νεοφώτιστη ομάδα όπως είμαστε κι εμείς και θέλουμε στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι να κερδίσουμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στο ποια ομάδα θα παλέψει περισσότερο και θα έχει συγκέντρωση για 40’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ