Με τρία στα τρία στα τελικά οι νεανίδες

Νικητής και στο τρίτο παιχνίδι των προκριματικών αναδείχτηκε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Τα κορίτσια του Μάνου Μανουσάκη επιβλήθηκαν της ΕΑ Καλύμνου με 51-40 και έτσι πήραν άνετα όπως αποδείχτηκε το εισιτήριο για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πλέον η συνέχεια αναμένεται πιο δύσκολη για τις νεανίδες, οι οποίες καλούνται να διεκδικήσουν στα τελικά το καλύτερο δυνατό, στα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την Πρωτομαγιά.

Εχοντας εξασφαλίσει από τα προηγούμενα παιχνίδια την πρόκριση, ο ΟΑΧ προσπάθησε ν’ απολαύσει το παιχνίδι απέναντι στην Κάλυμνο, την οποία κέρδισε με σχετική ευκολία. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ.

Η Δασκουλίδου με 17 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για την Αντισφαίριση ενώ για την Κάλυμνο η Χρυσάκη πέτυχε 15.

Τα 10λεπτα: 8-13, 20-29, 28-37, 40-51

ΕΑΚΑ (Σ. Κωνσταντινίδης): Γεωργαρά Γ. 8(1), Νίννη 15, Βαρδαούλλη, Αλαχούζου, Σπύρτου, Σμάλιου, Γεωργαρά Μ. 2, Ζωγραφάκη, Χρυσάκη 15

ΟΑΧ (Μ. Μανουσάκης): Πρασιανάκη 7 (1), Δερμιτζάκη 7(1), Δρικάκη, Χαιρετάκη 5, Τσώνη, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη 4, Παπαδάκη 6(1), Δασκουλίδου 17(1), Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 5(1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ