Μεγάλη νίκη επί του Εσπέρου! Σφράγισε τη 2η θέση και περιμένει

Μια μεγάλη νίκη κατάφερε να πετύχει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, επικρατώντας στο 4ο και τελευταίο παιχνίδι που έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6) στο κλειστό του Μετς στο πλαίσιο του 1ου υποομίλου για τα μπαράζ ανόδου στην Α2, με σκορ 66-52 του Εσπέρου.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου έχει “σιγουρέψει” τη 2η θέση στον όμιλο και τη δυνατότητα να παίξει τη Δευτέρα (26/6) ένα ακόμα παιχνίδι για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2, εάν κι εφόσον “αδειάσει” θέση. Από την άλλη, το παιχνίδι που αναμένεται ανάμεσα σε Ανταγόρα Κω και Εσπερο παίζει επίσης ρόλο, αφού σε περίπτωση νίκης του Εσπέρου τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση κι έτσι θα μετρήσει η διαφορά στους πόντους.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Εσπερο, ο ΟΑΧ έδειξε πολύ αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, κατέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος το προβάδισμα στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο τον βρήκε να προηγείται με 10 πόντους διαφορά, αλλά στο 3ο 10λεπτο, ο Εσπερος, κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, στην 4η και τελευταία περίοδο μέτρησε η αποφασιστικότητα των παικτριών του ΟΑΧ, που έφτασαν έτσι στην τρίτη τους νίκη στα μπαράζ, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση και τη δυνατότητα να παίξουν σε προληπτικό παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Η Καζαντζή και πάλι ήταν η πρώτη σκόρερ για την Αντισφαίριση, σημειώνοντας 22 πόντους, για να την ακολουθήσουν οι Γιαννοπούλου με 19 και Θωμά με 14.

Διαιτητές: Γαρίνη-Πηλοΐδης
Τα 10λεπτα: 17-11, 36-26, 45-46, 66-52

ΟΑΧ (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Θωμά 14 (3), Γιαννοπούλου 19 (2), Ακρίβου 3, Φουράκη, Καζαντζή 22 (1), Σκορδυλάκη 3 (1), Παπαδοκοκολάκη, Κασωμένου 2, Σκουμπάκη, Δασκουλίδου 3 (1)

Εσπερος ΑΟ Παναγιάς Αλεξώτισσας (Χρήστος Παπαγιαννόπουλος): Ψυρρή, Φλογερά 7 (2), Νάτσκου 9 (1), Μαρίνη 20, Μαρούντα 6 (2), Τσιακμά, Ντάρλα, Τραγουστή, Αργυροπούλου, Παπανδριοπούλου, Λαγοπάτη 8, Ρεκουνιώτη 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ