Μέτρησε τις δυνάμεις του ο ΟΑΧ στα προκριματικά του Eurocup

Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο είχε ο ΟΑΧ. Η χανιώτικη ομάδα υποδέχτηκε την Μπίντγκοζ στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού για τα προκριματικά του Eurocup, γνωρίζοντας την ήττα 85-59.

Η νίκη για την ομάδα της Πολωνίας και μάλιστα με αυτό τώρα το σκορ της δίνει τον απόλυτα πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στην Πολωνία.

Ο ΟΑΧ προσπάθησε για το καλύτερο, αποδείχτηκε αρκετά ανταγωνιστικός στο πρώτο από τα τέσσερα μέρη της αναμέτρησης, αλλά η κλάση και η ποιότητα των κοριτσιών από την ομάδα της Πολωνίας ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά. Πρώτη σκόρερ για τον ο ΟΑΧ η Κόλεμαν η οποία σημείωσε 17 πόντους.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία, καθώς ήταν το πρώτο στην ιστορία του ΟΑΧ στην Ευρώπη.

Διαιτητές: Σμίλιανιτς (Σερβία), Βούιτσιτς (Μαυροβούνιο), Βαρβρόβα (Τσεχία)/Τερζόφσκι (Βόρεια Μακεδονία)

Δεκάλεπτα: 15-20, 27-46, 36-66, 59-85

ΟΑΧ (Αγγελος Γιανννουλάκης): Κόλεμαν 17, Κληματσάκη, Γεροστεργίου Χρ. 6 (2), Κόνιαλη 8, Λαγωνικάκη, Γεροστεργίου Μαρ. 8, Τσιχλάκη 4, Μανουκάκη 2, Φάρρου 4, Τζόνσον 10

Μπίντγκοζ (Πιότρ Κουπέκζα): Σόμπιετς 6 (1), Πούκα 12 (2), Μιλίκοβιτς 5 (1), Τέιλορ 18, Ζασάντα 3 (1), Μίχαλεκ 9 (2), Εβανς 6, Κόστοβιτς 8, Μαρτζίνεαν 15 (3), Βιετσίνσκα 3 (1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ