Μία νίκη, δύο ήττες στην πρεμιέρα για τον “ανανεωμένο” ΟΑΧ!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή συμμετοχή για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ.

Οι Αντώνης Μαλινάκης, Νίκος Αντωνιάδης και Κώστας Μουτσάκης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα τρία παιχνίδια που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα των πρώτων τριών αγωνιστικών και τα οποία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ωστόσο, η πρεμιέρα για τη χανιώτικη ομάδα σημαδεύτηκε από τραυματισμούς, αφού στο ματς με το Πέρα είχαν την ατυχία να χτυπήσουν δύο από τους τρεις παίκτες, με συνέπεια, στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στα Ταταύλα να αγωνιστεί, ουσιαστικά, μονάχα ο Αντωνιάδης!

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΑΧ ολοκληρώνει με απολογισμό μία νίκη, αυτή που πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Πεύκης με 4-2, ενώ εκτός από τα Ταταύλα, ηττήθηκε και από το Πέρα (4-0). Ο ΟΑΧ που είχε μία εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ματς και σίγουρα, εάν δεν ταλανιζόταν από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ίσως να είχε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο τρίτο του παιχνίδι.

Δυναμικό ξεκίνημα σημείωσε ο Αντωνιάδης, επιβεβαιώνοντας εξ αρχής ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα προσδώσει σημαντικές βοήθειες στον ΟΑΧ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον ΟΑΧ τις πρώτες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 είναι τα εξής:

1η αγωνιστική / Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Πεύκης 4-2
Παπαδάκης-Μαλινάκης 3-0
Αντωνιάδης-Πετρόπουλος 3-0
Παντερής-Μουτσάκης 3-1
Αντωνιάδης-Παπαδάκης 3-0
Μαλινάκης-Παντερής 3-1
Μουτσάκης-Πετρόπουλος 3-0

2η αγωνιστική / Α.Σ. Πέρα-Ο.Α. Χανίων 4-0
Αγγελάκης-Αντωνιάδης 3-2
Δαμιανής-Μουτσάκης 3-1
Τσιόκας-Μαλινάκης 3-2
Αγγελάκης-Μουτσάκης 3-0

3η αγωνιστική / Α.Ο. Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων 4-2
Παπαδημητρίου-Μουτσάκης 3-0 α.α.
Αντωνιάδης-Βλαχάκης 3-0
Αλεξανδρόφ-Μαλινάκης 3-0 α.α.
Αντωνιάδης-Παπαδημητρίου 3-2
Αλεξανδρόφ-Μουτσάκης 3-0 α.α.
Βλαχάκης-Μαλινάκης 3-0 α.α.