«Μίλησε η ψυχή των κοριτσιών»

Η μεγάλη χαρά για τη νίκη του επί του ΕΦΑΟ Ζωγράφου “αποτυπώθηκε” στο πρόσωπο του προπονητή του ΟΑΧ, Μιχάλη Κασικτσόγλου, ενώ δηλώσεις έγιναν και από την Βασιλική Καζαντζή, που είχε καθοριστική συμβολή στο νικηφόρο αποτέλεσμα για τη χανιώτικη ομάδα.

Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου τόνισε ότι, «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων γιατί έπαιξαν ένα απολαυστικό παιχνίδι, το οποίο το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι που ήρθαν να το παρακολουθήσουν. Πολλά συγχαρητήρια στα δικά μας κορίτσια για τη νίκη, γιατί για μία ακόμη φορά έπαιξαν με απίστευτη ψυχή. Γυρίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο βρεθήκαμε να χάνουμε κοντά στους 10 πόντους. Εχουμε κάνει, βέβαια, αρκετά λάθη, αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχή των παιδιών, η υπομονή τους η και ηρεμία που έβγαλαν στα κρίσιμα σημεία και καταφέραμε έτσι να κερδίσουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά την πορεία μας και το στόχο που έχουμε θέσει για την παραμονή. Παίζαμε, κακά τα ψέματα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να κερδίζεις. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε εάν η ομάδα δείχνει παραπάνω στοιχεία. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Θα το δείτε κιόλας τις επόμενες αγωνιστικές ότι δεν υπάρχει μέτρια ομάδα. Υπάρχουν καλές ομάδες και πολύ καλές ομάδες, που πάνε για άνοδο. Μπορεί να υπάρξουν ατυχίες και διάφορα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις. Τα κορίτσια είναι συνεπέστατα και πάρα πολύ συγκεντρωμένα, βγάζοντας πολύ μεγάλη ένταση και αυτό δείχνουμε μέχρι στιγμής κιόλας στους αγώνες. Δεν μπορούμε όμως να πούμε σε καμία περίπτωση ότι είμαστε για παραπάνω πράγματα διότι θα πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι πιθανόν να πέσουν 5 ομάδες. Εάν από τις 12, πέσουν οι 5, η παραμονή, όπως και η άνοδος θα παίζονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Η Καζαντζή από την πλευρά της σημείωσε ότι, «ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ, καθώς από την αρχή του πρωταθλήματος στοχεύαμε σε κάτι τέτοιο και πάμε πιο δυνατά για τη συνέχεια. Μια νίκη που εξελίχθηκε πιο δύσκολα απ’ ότι περιμέναμε, δείξαμε όμως ότι στην έδρα μας παραμένουμε αήττητοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Το θέμα είναι στο τέλος του πρωταθλήματος να πουν όλοι ότι τα Χανιά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της ομάδας του Ζωγράφου, Νίκος Βερροιόπουλος, τόνισε τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο πλάνο μας, στοχεύοντας σωστά σε αυτά που θέλαμε και έτσι ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και με κάποιες σημαντικές διαφορές. Η ομάδα των Χανίων, που είναι πολύ καλά δουλεμένη και ένα πολύ καλό σύνολο, βελτίωσε πάρα πολύ την άμυνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς χάσαμε το μυαλό μας, οι επιλογές μας ήταν στοχευμένες και μας ξέφυγαν μέχρι και 10 πόντους. Αντιδράσαμε, περάσαμε με 3 πόντους, αλλά δυστυχώς στη δημιουργία, οι επιλογές μας είναι λίγες.

Η βασική μας δημιουργός βγήκε εκτός αγώνα με 5 φάουλ, κάναμε κάποιες λάθος επιλογές και σ’ ένα ματς με μικρή διαφορά, αυτό κρίνεται στις λεπτομέρειες. Εμείς στις λεπτομέρειες δεν είχαμε τις σωστές αποφάσεις και δυστυχώς χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων, στην οποία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, είναι μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και εύχομαι να έχει μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ