Μονόδρομος η νίκη επί του ΚΑΟ Μελισσίων

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο παιχνίδι που δίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων για την 8η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου έχει περιέλθει σε μια δύσκολη θέση και παρά τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια, οι ήττες που έχει φέρει, την αναγκάζουν να “βλέπει” αυτό το ματς ως ένα από τα πλέον καθοριστικά για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον κόουτς της Αντισφαίρισης: «Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε για να μπορούμε να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα Μελίσσια είναι μια καλή ομάδα, με μεγάλα και ψηλά κορίτσια. Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα το διεκδικήσει περισσότερο».

Αγωνιστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και στην αποστολή περιλαμβάνονται τα εξής κορίτσια: Πρασιανάκη, Παπαμαρκάκη, Κασσωμένου, Ακρίβου, Κουφογιάννη, Καζαντζή, Δασκουλίδου, Ψυχογιού και Σκουμπάκη, Σκορδυλάκη και Δερμιτζάκη.

Εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι μένουν οι Φραντζεσκάκη και Χαλυβίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ