Μονόδρομος η νίκη με Τερψιθέα Γλυφάδας

Μονόδρομος θεωρείται η νίκη για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο παιχνίδι απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας την οποία υποδέχεται την Κυριακή (31/3, 13:00) στον Κλαδισό.  Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία με προβλήματα μεν, ελπίζοντας παρ’ όλα αυτά ότι θα μπορέσει να φτάσει στη νίκη.

Πρόκειται για παιχνίδι καθοριστικής σημασίας, με τον ΟΑΧ να προσβλέπει στην υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου. Σε αγωνιστικό επίπεδο και λόγω των απουσιών των Παπαμαμαρκάκη, Βασιλογιαννάκη και Πρασιανάκη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αρκετά κορίτσια από την ομάδα των κορασίδων.

Σε δηλώσεις του ο κόουτς του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής: «Εχουμε τραυματισμούς, όπως και να ‘χει, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε ώστε να βάλουμε τα θεμέλια της παραμονής και να μπορέσουμε να σκαρφαλώσουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Η Τερψιθέα είναι νεανική και μαχητική ομάδα και περιμένουμε να πουλήσει ακριβά το τομάρι της, είμαστε όμως πιο έμπειροι και ποιοτικότεροι και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Το παιχνίδι για μας είναι κομβικό και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, γι’ αυτό κάνουμε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Σκουμπάκη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Ψυχογιού, Ακρίβου, Παπαδάκη, Δασκουλίδου, Φωτιάδη, Δεληγιάννη, Καραμούστου, Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ