Ναούμ ο νικητής για δεύτερη σερί χρονιά στα “Τσαλίκεια”

Ενας τελικός αντάξιος της σημαντικότητας του τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ανάμεσα σε δύο αθλητές του ΟΑΧ.

Ναούμ και Καραχάλιος.

Από τη μία, ο Σπύρος Ναούμ και από την άλλη πλευρά ο Αγγελος Καραχάλιος επιβεβαίωσαν με τη μαχητικότητα και το ταλέντο τους ότι δεν θεωρούνται άδικα δύο πολύ καλού επιπέδου τενίστες, με τον Ναούμ να επικρατεί με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και να αναδεικνύεται έτσι νικητής και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα “Τσαλίκεια”.

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στις εξέδρες ήταν αρκετός, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα αρκετά υψηλού επιπέδου, ενώ από την πλευρά του τίμησε, επίσης, τη μνήμη της αξέχαστης Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα που όσα χρόνια κι αν περάσουν από την απώλειά της θα παραμένει πάντοτε “ζωντανή” στις μνήμες όλων όσοι είχαν την χαρά να τη γνωρίσουν και ειδικότερα στον Ο.Α. Χανίων.

Ο κ. Δημολίτσας βραβεύει την κα Παυλαντωνέα.

Στο τέλος του τουρνουά και ως ελάχιστος φόρος αναγνώρισης για την ανιδιοτελή και μεγάλη της προσφορά στο σύλλογο, δια του προέδρου, Τάσου Δημολίτσα, ο ΟΑΧ τίμησε με πλακέτα την αδερφή της εκλιπούσας, την κα Ρούλα Παυλαντωνέα, η οποία την παρέλαβε δείχνοντας πολύ συγκινημένη.

Οι νικητές στα Μονά με την κα Παυλαντωνέα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CONSOLATION

Οσον αφορά το ταμπλό στα διπλά, νικητές αναδείχτηκαν οι Αντώνης Ματσαμάκης και Ανδρέας Κονταράκης, που επιβλήθηκαν των Αγγελου Καραχάλιου και Ανδρέα Κωνστανταράκη με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 10-5).

Οι νικητές στα Διπλά.

Οι νικητές στο Consolation.

Στο Consolation, ο νικητής που προέκυψε είναι ο Μάνος Κατσουλάκης, που επιβλήθηκε στον τελικό του Γιώργου Μπαντουράκη με 2-1 σετ (4-6, 6-0, 10-6).

Το τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη Παυλαντωνέα 2017” διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, με τις συμμετοχές να ήταν πάρα πολλές σε άνδρες και γυναίκες. Πλέον, το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη σεζόν, το 2018, καθώς το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για την Αντισφαίριση κάθε χρόνο.