Νέα απόπειρα στην Καλαμάτα!

Με τη Φρόσω Δημητρουλάκη στο “τιμόνι”, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων αντιμετωπίζει στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (29/11) στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας στην Καλαμάτα τον τοπικό Αρι για την 8η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ.

Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική και όχι μόνο σημασία για τις δύο ομάδες, οι οποίες παραμένουν χωρίς νίκη στη σεζόν και σίγουρα το ματς αυτό, τους δίνει τη δυνατότητα να “σπάσουν” το ρόδι και να κερδίσουν για πρώτη φορά.

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ», ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΡ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ

Ο ΟΑΧ ολοκλήρωσε την προετοιμασία το Σάββατο, με τις μέρες που προηγήθηκαν να είχαν την ιδιαιτερότητα ότι ο Λευτέρης Θεοδωράκης που ξεκίνησε τη χρονιά, αποχώρησε και τη θέση της πήρε -μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χανιώτη τεχνικού- η Φρόσω Δημητρουλάκη. Στόχος για την προπονήτρια του ΟΑΧ είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των αθλητριών και να μπορέσει να έρθει επιτέλους η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Dimitroulaki-Froso1

Όπως τονίζει: «Αλλάζουμε ψυχολογία και αυτό που θέλουμε να κυνηγήσουμε, εν αρχή από αυτό το παιχνίδι, είναι η πρώτη μας νίκη. Πιστεύουμε ότι δεν μας αξίζει αυτό που έχει συμβεί μέχρι τώρα και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Οι επτά ήττες είναι ένας βαρύς απολογισμός που δεν μας αξίζει. Θεωρώ ότι είναι θέμα συγκυριών και κάποιων άλλων πραγμάτων όλο αυτό που έχει συμβεί, αλλά από εκεί και πέρα στόχος είναι να πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Θέλουμε ν’ αλλάξουμε τις εμφανίσεις μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ψυχολογικά είμαστε σίγουρα επηρεασμένοι αλλά πρέπει να πείσουμε τα κορίτσια ότι αξίζουμε και μπορούμε κάτι καλύτερο και αυτό δεν αφορά μόνο το παιχνίδι με τον Αρι αλλά και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν για μας».

Η αποστολή για τον ΟΑΧ αποτελείται από τις: Βαρυπατάκη, Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καλογεροπούλου, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Σταχτιάρη, Φουράκη και Χαραλαμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ