Νέες διακρίσεις για τον ΟΑΧ στο Τop 16 των Αναπτυξιακών

Σπουδαίες διακρίσεις για μια ακόμα φορά έρχονται από το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Πρόκειται για διακρίσεις που σημειώθηκαν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Τop 16) των Αναπτυξιακών που διεξήχθη στην Γεωργιανή Καβάλας το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου.

Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος 85 παιδιά από 6 ηλικιακές κατηγορίες, τα καλύτερα ουσιαστικά στην σεζόν με βάση τις τους στην ειδική βαθμολογία των τουρνουά.

Σε ό,τι αφορά τους αθλητές του ΟΑΧ επιβεβαίωσαν ότι έφτασαν δίκαια σε αυτούς τους αγώνες, με την Στέλλα Μαυροματάκη ειδικότερα να καταγράφει την καλύτερη πορεία, καθώς κατετάγη στην 3η θέση στις κορασίδες, επιβεβαιώνοντας ξανά τις μεγάλες της δυνατότητες.

Ακολούθησαν οι Νίκος Αγγελίδης και Στέφανος Μαυροματάκης στην κατηγορία παμπαίδων, κατακτώντας την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Ακόμη, η Αφροδίτη Μαρούλη που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΟΑΧ την φετινή περίοδο βρέθηκε στην 12η θέση στις κορασίδες για ν’ ακολουθήσει η Ζωή Καζάκου που αγωνίστηκε ως νεάνιδα και βρέθηκε στην 13η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των αθλητών του ΟΑΧ μετέχουν σε κατηγορίες υψηλότερες των ηλικιών τους, γεγονός που κάνει τις επιτυχίες τους να φαντάζουν μεγαλύτερες.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής Μιχάλης Αγγελίδης και ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Μαυροματάκης.