Νέος απινιδωτής στη διάθεση του ΟΑ Χανίων

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ασφάλειας προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων έχει στη διάθεσή του πλέον έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή, η παράδοση του οποίου έγινε από στελέχη της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων.

Ειδικότερα, η παράδοσή του έγινε από την αντιπρόεδρο, Ελευθερία Αρχοντάκη και την γενική γραμματέα του ΕΑΚ, Ελένη Σκουλά προς τα μέλη της διοίκησης του ΟΑΧ, τον πρόεδρο, Τάσο Δημολίτσα και τον έφορο του τμήματος τένις, Παναγιώτη Τζινευράκη.

Οπως σημειώνει η κα Σκουλά: «Μετά την επιμόρφωση που πραγματοποιήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό για την εκπαίδευση προσωπικού και εκπαιδευτών στις τέσσερις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ παραδόθηκε στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ο πρώτος απινιδωτής και ακολούθως στο Εθνικό στάδιο ενώ τώρα παραδίδουμε έναν ακόμη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Θ’ ακολουθήσει και στο σκοπευτήριο την επόμενη εβδομάδα, οπότε και όλα τα αθλητικά μας κέντρα θα λειτουργούν με περισσότερη ασφάλεια».

Από την πλευρά του ο κ. Τζινευράκης ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων για την παράδοση αυτού του τόσο σημαντικού μηχανήματος, αχρείαστο να είναι βέβαια. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει απινιδωτής στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, διότι καθημερινά γυμνάζονται πάρα πολλά παιδιά στο χώρο και σαφώς θα πρέπει να ‘μαστε προετοιμασμένοι, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους».