Νέος φωτισμός στα γήπεδα τένις του ΟΑΧ!

Μία εξαιρετικά σημαντική αλλαγή προέκυψε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Μετά από χρόνια άλλωστε αποκαταστάθηκε ένα από τα μείζονα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί, καθώς τοποθετήθηκε ολοκαίνουργιος φωτισμός με λαμπτήρες τύπου Led.

Η αλλαγή των παλιών προβολέων και η τοποθέτηση των καινούργιων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/2), οπότε και ειδικό συνεργείο ανέλαβε τη συγκεκριμένη πολύ σημαντική εργασία.

Η διαδικασία των εργασιών έγινε υπό την επίβλεψη προέδρου και ταμία του Δ.Σ. του ΟΑΧ, κ.κ. Παναγιώτη Τζινευράκη και Μάκη Μπολάκη αντίστοιχα, με τον τελευταίο να επισημαίνει σε δηλώσεις του τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι ένα διαχρονικό πρόβλημα που υπήρχε στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων αποκαταστάθηκε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η απαρχή ενεργειών που θ’ αλλάξουν όλη την εικόνα των εγκαταστάσεων του Ομίλου. Ειδικότερα στο ένα από τα δύο γήπεδα είχαμε τεράστιο πρόβλημα με το φωτισμό. Θεωρούμε λοιπόν πως από τη στιγμή που ο φωτισμός πλέον θα είναι επαρκής αυτό θα ωφελήσει το τένις και τους αθλητές του. Ο επόμενος στόχος που υπάρχει στο πλάνο είναι η αποκατάσταση των γηπέδων τένις, τόσο των δύο κεντρικών όσο και του βοηθητικού που βρίσκεται μέσα στο χώρο του εθνικού σταδίου», κατέληξε ο κ. Μπολάκης.