Νέος προπονητής ο Μάνος Μανουσάκης

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Μάνου Μανουσάκη. Ο 37χρονος κόουτς τίθεται υπεύθυνος στις ομάδες μπάσκετ Γυναικών -η οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία- και σε αυτή των Νεανίδων.

Ο, Ηρακλειώτης στην καταγωγή, Μάνος Μανουσάκης έχει θητεία μέχρι σήμερα σε δύο ομάδες των Αθηνών, τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Ως εκ τούτου, ο ΟΑΧ θα είναι ο 3ος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μ. Μανουσάκης τονίζει τα εξής για τη συνεργασία που θα έχει με τον Ο.Α. Χανίων:

«Αντικαθιστώ έναν προπονητή ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά το διάστημα που δούλεψε στην ομάδα. Ο βασικός στόχος είναι να αναδείξουμε ακόμα περισσότερα κορίτσια από αυτά που ήδη έχει αναδείξει η ομάδα. Για τη γυναικεία ομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Α2 και να κάνει ένα βήμα παραπάνω για να ανέβει ακόμα και στην μεγαλύτερη κατηγορία. Γενικότερα, ο σύλλογος κάνει πολλές δραστηριότητες και προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στα Χανιά και ειδικότερα στον αθλητισμό. Η ομάδα δείχνει σε όλα τα επίπεδα ότι είναι ανταγωνιστική και βοηθάει πολύ τα παιδιά να ασχολούνται και να είναι κοντά στον αθλητισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πέραν της πρόσληψης προπονητή, ο ΟΑΧ κάνει γνωστό ότι βασικός στόχος είναι η διατήρηση του βασικού κορμού και γι’ αυτό το λόγο γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν δύο έμπειρες αθλήτριες εγνωσμένης αξίας.

Επίσης ανακοινώνεται ότι παρελθόν για το σύλλογο αποτελούν οι Ελευθερία Ακρίβου και Βασιλική Καζαντζή, τις οποίες ο ΟΑΧ ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ