Νέος προπονητής στη Γυναικεία ομάδα ο Στέλιος Καρκανάκης

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων και το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνουν την πρόσληψη του Στέλιου Καρκανάκη στη γυναικεία ομάδα. Ο κύριος Καρκανάκης αναμένεται ν’ αναλάβει καθήκοντα την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, προετοιμάζοντας την ομάδα για τον κρίσιμο αγώνα με τον Έσπερο Πατρών που θα γίνει στις 10/1 στα Χανιά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ

Ο Στέλιος Καρκανάκης θεωρείται ένας προπονητής με πολυετή προσφορά στο άθλημα του μπάσκετ και ειδικότερα στην Κρήτη. Αυτή τη στιγμή είναι παράλληλα ο προπονητής του Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ στην κατηγορία των Αγοριών. Παράλληλα, φέτος ήταν προπονητής στον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ πέρσι αποτέλεσε τον πρωτομάστορα της μεγάλης επιτυχίας για την Παιδική ομάδα του Εργοτέλη η οποία κατετάγη στην 4η θέση στην Ελλάδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Καρκανάκης τονίζει: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και ειδικότερα τον Γιάννη Τζουγκράκη και τον Στέλιο Δερμιτζάκη. Ξέρω ότι αναλαμβάνω μια δύσκολη αποστολή και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεών του για να πετύχουμε τον στόχο και να κρατήσουμε την ομάδα στην Α2 κατηγορία. Την ομάδα την γνωρίζω, την προπόνησα και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τη Δευτέρα 4 του μήνα θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Έσπερο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε και να κλείσουμε έτσι νικηφόρα τον α’ γύρο. Μετά, ακολουθεί ο β’ γύρος όπου θα κάνουμε ρεπό αλλά θα δοθεί η ευκαιρία αυτές τις μέρες να γνωριστούμε καλύτερα ως ομάδα και να δουλέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που θα δουλέψω στα Χανιά και αυτό που θέλω, είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι έτσι ώστε να πάει μπροστά το χανιώτικο μπάσκετ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ