Νίκη παραμονής επί του Φάρου Κερατσινίου

Την σημαντικότερη, ίσως, νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει στο κλειστό “Π. Νικολαΐδης” ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, κερδίζοντας το Φάρο Κερατσινίου με 64-58.

Με ολική επιστροφή στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, τα κορίτσια του Μάνου Μανουσάκη κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και να φτάσουν στη νίκη, η οποία σε κάθε περίπτωση τους δίνει ένα σαφέστατο προβάδισμα για την παραμονή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Παράλληλα, ο ΟΑΧ, επιζητούσε να κερδίσει το παιχνίδι, όπως αντίστοιχα είχε χάσει στο πρώτο που είχε διεξαχθεί στα Χανιά με 2 πόντους διαφορά.

Ο στόχος πλέον για τα κορίτσια είναι να μπορέσουν να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια,και γιατί όχι να κυνηγήσουν μια ακόμα καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Σπουδαίο παιχνίδι έκανε η Δερμιτζάκη που πέτυχε 20 πόντους, ενώ την ακολούθησαν, Ψυχογιού και Δασκουλίδου με 13.

Τα 10λεπτα: 11-15, 31-30, 48-47, 58-64

Φάρος Κερατσινίου (Πρασσά): Γραμματικού,Καρακασίδου 19(2),Χόντο 3(1), Ταντουρόφσκα 9(2), Παπαϊωάννου 3, Κοντραφούρη 6, Ισκιόγλου 18(2), Κουτσοδήμου, Μάλλιαρη, Φερεντίνου, Σαραντοπούλου, Σταμούλου.

Ο.Α. Χανίων (Μανουσάκης): Παπαμαρκάκη, Δερμιτζάκη 20(4), Σκουμπάκη 3(1), Κουφογιάννη 5, Ψυχογιού 13(3), Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου 13, Φωτιάδη, Δεληγιάννη 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ