Νικητές στα διπλά οι Καζανίδης – Τσιρανίδης!

Όπως ακριβώς άρμοζε σε ένα σπουδαίο τουρνουά το οποίο στέφθηκε από απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, ολοκληρώθηκε το ΟΠΕΝ πρωτάθλημα Ανδρών!

Ο τελικός στα διπλά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε με νίκη των Παναγιώτη Καζανίδη και Στάθη Τσιρανίδη.

Kazanidis-Tsiranidis1

Kapiris-Voinea1

Οι αθλητές του Ο.Α. Κέρκυρας και του Ο.Α. Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, από τον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, Σταμάτη Καπίρη και Αλέξανδρου Βοϊνέα με 2-0 σετ, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 7-6 και το δεύτερο με 6-4, φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση της 1ης θέσης και του επάθλου των 300 ευρώ.

Ο τελικός όπως αναμενόταν, είχε σασπένς, με το πρώτο σετ να κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ενώ το δεύτερο διεκδικήθηκε επί ίσοις όροις από τα δύο ζευγάρια, με τους πιο έμπειρους Καζανίδη και Τσιρανίδη να υπερίσχυσαν.

Tsiranidis-Kazanidis

Επίσης, άξιο αναφοράς ότι και αυτός ο τελικός έγινε υπό την παρουσία πολύ κόσμου, που χειροκρότησε θερμά τους τέσσερις αθλητές για την προσπάθειά τους ενώ στο τέλος οι ίδιοι ανταπέδωσαν για την υποστήριξη και τη φιλοξενία την οποία είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο τουρνουά.

Τα τρόπαια στους νικητές παρέδωσαν η ιδιοκτήτρια των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων, κα Ρούλα Θυμιανού, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων κ. Τάσος Δημολίτσας και η κα Μαργαρίτα Ναούμ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ

Kazanidis-Tsiranidis3

Kapiris-Voinea

Kapiris-Voinea3

Voinea-Thymianou-Naoum-Kapiris

Thymianou-Tsiranidis-Kazanidis-Dimolitsas

IMG_2422

IMG_2443

IMG_2439