Νικητής ο Καραχάλιος στο τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη Παυλαντωνέα”

Ο Αγγελος Καραχάλιος αναδείχτηκε νικητής μετά από έναν πολύ όμορφο τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 2-0 σετ (6-4, 7-5) του Νίκου Κατσιφαράκη στο τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη Παυλαντωνέα” που φιλοξένησε για μια ακόμη χρονιά στις εγκαταστάσεις του ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Η διεξαγωγή του τελικού και η εξέλιξη που παρουσίασε, επιβεβαίωσε και πάλι ότι το επίπεδο του τουρνουά είναι πολύ υψηλό. Ειδικότερα το δεύτερο σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο, με τον Καραχάλιο να “γυρίζει” το παιχνίδι από 1-4 σε 6-5, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσει με 7-5.

Επίσης, διεξήχθησαν δύο ακόμη ταμπλό.

Στα διπλά, νικητές αναδείχτηκαν οι Tamas Javor και Νίκος Κατσιφαράκης, νικώντας στον τελικό τους Τζώρτζη Κοκκινάκη και Στελλίνα Μαρινάκη με 2-0 σετ (6-3, 6-0).

Τέλος, στα consolation, στην 1η θέση βρέθηκε ο Απόστολος Χαλακατεβάκης, επικρατώντας στον τελικό του Σπύρου Ζέρβα με 2-0 σετ (6-1, 6-2).

Η αυλαία του τουρνουά έπεσε την Κυριακή (28/7) το βράδυ, παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών στον τελικό στα μονά. Με το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους νικητές και των τριών ταμπλό στους οποίους και μοιράστηκαν πλούσια δώρα, προσφορά από την χορηγό εταιρία του τουρνουά, Wilson.

Aνάμεσα στα ζευγάρια που αγωνίστηκαν στα διπλά ήταν αυτό των Μιχάλη Μαρινάκη και Απόστολου Χαλακατεβάκη. Eνας παλιός αθλητής του Ομίλου με ένα νεαρό αθλητή ένωσαν τις δυνάμεις τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Οπως τονίστηκε στο περιθώριο των απονομών από τον πρόεδρο του ΟΑΧ, κ. Τάσο Δημολίτσα, ο Ομιλος θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να τιμά ανελλιπώς τη μνήμη της Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, ως τον ελάχιστο φόρο τιμής για την τεράστια και ανιδιοτελή της προσφορά στα χρόνια που συμμετείχε στη διοίκηση.

Από μέρους της εκλιπούσης παρευρέθηκε όπως κάθε χρόνο, η αδερφή της, Ρούλα Παυλαντωνέα, ευχαριστώντας πολύ συγκινημένη τον Ομιλο Αντισφαίρισης που διοργανώνει εδώ και 18 χρόνια αυτό το τουρνουά. Τέλος, από μέρους του Δήμου Χανίων παρέστη ο αντιδήμαρχος, Σταύρος Φιωτάκης.