Πρωτιές για Ναούμ και Αρετάκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο εθνικό πρωτάθλημα τένις 2ου επιπέδου που φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Τα γήπεδα του ΟΑΧ φιλοξένησαν τους αγώνες για την Κατηγορία Αγοριών 16 ετών
με τις μάχες που πραγματοποιήθηκαν να ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και τους αθλητές να πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Simaioforidis2

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΝΑΟΥΜ

Στα μονά, ο Σπύρος Ναούμ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας στον τελικό τον Χαράλαμπο Σημαιοφορίδη, αθλητή της Πεύκης Γ. Καλοβελώνης με 2-0 σετ (6-1, 7-5). Ο Χανιώτης αθλητής συνάντησε πιο μεγάλες δυσκολίες στο 2ο σετ, καθώς ο Σημαιοφορίδης πρόβαλε μεγάλη αντίσταση, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να οδηγήσει το παιχνίδι σε ένα τρίτο σετ.

Dimolitsas-Naoum


4ο-Ε2-Α16-ΧΑΝ_MD

 

Σε ό,τι αφορά τους άλλους αθλητές του ΟΑΧ που συμμετείχαν στο τουρνουά, ο Γιάννης Αρετάκης έφτασε στα προημιτελικά ενώ στους “16” βρέθηκαν ο Δημήτρης Βροχάρης και ο Γιώργος Βαρβεράκης. Τέλος αποκλείστηκαν από την πρώτη φάση (“32”) οι Γιάννης Γιακουμάκης, Αντώνης Τσιβουράκης (τραυματίστηκε και εγκατέλειψε), Νίκος Γατούδης-Μαλινδρέτος και Γιώργος Βλησίδης.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΧ ΚΑΙ ΣΤΑ “ΔΙΠΛΑ”

Στα διπλά, νικητής αναδείχτηκε το δίδυμο των Γιάννη Αρετάκη, αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και Χαράλαμπου Σημαιοφορίδη (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης), επικρατώντας σε ένα συναρπαστικό τελικό με 2-0 σετ (7-6, 7-5) των Αναστασίου Φούζα (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης) και Στέφανου Φρισήρα (Ο.Α. Αθλητική Παιδεία).

Simaioforidis-Aretakis

 

Από εκεί και πέρα το δίδυμο των Σπύρου Ναούμ και Γιάννη Γιακουμάκη, αθλητών του ΟΑΧ, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό χάνοντας από τους Φούζα και Φρισήρα με 2-0 σετ (6-1, 7-6). Μέχρι τους “16” κατόρθωσε να βρεθεί ένα ακόμα δίδυμο για την Αντισφαίριση, οι Γιώργος Βαρβεράκης και Νίκος Γατούδης-Μαλινδρέτος, ενώ τέλος αποκλείστηκαν από τους “32” οι Δημήτρης Βροχάρης και Γιώργος Βλησίδης.

ΑΡΧΕΙΟ-ΔΙΠΛΩΝ