“Νικητής” στις 4 από τις 6 κατηγορίες στο 5ο Ε3

Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στο 5ο τουρνουά τένις Ε3 που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, του Ο.Α. Σούδας και της Α.Α. Χανίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΑΧ αναδείχθηκε νικητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πλην αυτών σε Αγόρια και Κορίτσια 14 ετών, όπου και εκεί όμως είχε μία σημαντική αγωνιστική παρουσία.

Ειδικότερα, ο ΟΑΧ πρώτευσε στα Αγόρια με τον Λευτέρη Ματσαμάκη και τον Αγγελο Καραχάλιο και στα Κορίτσια με τις Στέλλα Μαρινάκη και Βασιλική Μπαλάσκα στις ηλικίες 12 και 16 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που παράγεται στο Τμήμα αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο Σύλλογος.

ΤΑ Α12

Στην κατηγορία Α12 που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α. Σούδας διοργανώθηκε το μεγαλύτερο ταμπλό (64άρι). Νικητής αναδείχτηκε ο Λευτέρης Ματσαμάκης που κέρδισε στον τελικό τον Νικόλαο Γενναράκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) με 2-0 σετ (61 63). Νωρίτερα, ο αθλητής του ΟΑΧ είχε περάσει bye τον α’ γύρο, ενώ ακολούθησαν οι νίκες επί των Γεωργίου Τζανακάκη (Α.Τ. Χανίων), Αριστοτέλη Καϋμενάκη (ΟΑΧ), Γιώργου Κοκκινάκη (ΟΑΧ) και Γιάννη Αλεξανδρίδη (Α.Ο. Λατώ Αγ. Νικολάου).
Στο ίδιο ταμπλό πήραν μέρος εκ μέρος του Ο.Α. Χανίων οι Γιώργος Κοκκινάκης και Μιχάλης Μαράκης που έφτασαν έως τα προημιτελικά, καθώς και οι Αντώνης Σταυρουλάκης, Αριστοτέλης Καϋμενάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Νικόλαος Φουντουλάκης, Στέλιος Ζερβός και Φιλήμων Πατερομιχελάκης.

ΤΑΜΠΛΟ A12

ΤΑ Α16

Οι αγώνες της κατηγορίας Α16 φιλοξενήθηκαν στην Α.Α. Χανίων. Νικητής στέφθηκε ο Αγγελος Καραχάλιος που μετά από ένα εντυπωσιακό τελικό επικράτησε με 2-1 σετ του Χρυσοβαλάντη Ταμιωλάκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) με 2-1 σετ (16 64 64).
Στο 16άρι ταμπλό συμμετείχαν ακόμα πέντε αθλητές του ΟΑΧ, με τον Ανδρέα Κονταράκη να λαμβάνει μέρος στον ημιτελικό, ενώ ακόμα πήραν μέρος οι Αντώνης Κωνστανταράκης, Αντώνης Ματσαμάκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης και Λευτέρης Χαλακατεβάκης.

ΤΑΜΠΛΟ A16

ΤΑ Κ12

Στην κατηγορία Κ12, το ζευγάρι του τελικού συνέθεσαν δύο αθλήτριες του Ο.Α. Χανίων, με τη Στέλλα Μαρινάκη να επικρατεί της Καλλιόπης-Χριστίνας Καραπανταζή (στη φωτ. οι δύο αθλήτριες με τον προπονητή του ΟΑΧ, Στ. Μπικάκη) με 2-0 σετ (62 61). Η νικήτρια Μαρινάκη είχε περάσει τον α’ γύρο bye, σημειώνοντας στη συνέχεια νίκες επί των Κλειώς Κολοκυθά (ΟΑΧ), Φωτεινής Γιορταμάκη, (Ο.Α. Ρεθύμνου) και Χρυσής Νταμπακάκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.).
Στο ίδιο ταμπλό βρέθηκαν ακόμα εκ μέρους του ΟΑΧ οι Κλειώ Κολοκυθά, Αντιγόνη Κρασονικολάκη και Μαρία-Νικολίνα Κοκκινάκη.

ΤΑΜΠΛΟ Κ12

ΤΑ Κ16

Η τέταρτη “πρωτιά” για τον ΟΑΧ σημειώθηκε από την Βασιλική Μπαλάσκα στα Κ16, η οποία στο “μικρότερο” ταμπλό, το οποίο συνέθεσαν οκτώ αθλήτριες, στέφθηκε νικήτρια κερδίζοντας στον τελικό τη συναθλήτριά της στον ΟΑΧ, Μαρίας Βαρβεράκη με 2-1 σετ (26 76 63).
Εκτός των δύο αθλητριών, πήραν μέρος από την Αντισφαίριση οι Μαριάνα Βογιατζόγλου και Αννα-Μαρία Σταμούλου.

ΤΑΜΠΛΟ Κ16

ΤΑ Α14 ΚΑΙ Κ14

Τέλος, ο ΟΑΧ είχε ακόμη έξι συμμετοχές στην κατηγορία Αγόρια και Κορίτσια 14 ετών, με τον Χρήστο Κασαπάκη και την Εμμανουέλα Τίτι να φτάνουν στα ημιτελικά.

ΤΑΜΠΛΟ Κ14

Στα Αγόρια συμμετείχαν ακόμη εκ μέρους του ΟΑΧ οι αθλητές Κέιτι Χατελλάρι και Στέλιος Πετράκης και στα Κορίτσια οι αθλήτριες Αννα Αλπάντη και Ελένη Σκουβάκη.