Νικητής στο Ε3 ο Αγγελος Καραχάλιος

Στην κατάκτηση του Ε3 στην κατηγορία των 16 ετών έφτασε ο Αγγελος Καραχάλιος στους αγώνες που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

Η διάκριση για τον Χανιώτη τενίστα ήταν η πιο σημαντική από όσες σημειώθηκαν από μέρους του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Συγκεκριμένα, ο Καραχάλιος έφτασε στην κατάκτηση του τουρνουά, σημειώνοντας τέσσερις νίκες κι αφού πέρασε bye τον α’ γύρο. Στη συνέχεια επικράτησε 4-0, 4-0 του Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη (ΑΠΜΣ Ασκηση Ηρακλείου), Δημήτρη Δελάκη, (Ηράκλειο Ο.Α.Α.) με 4-2, 5-4 και Ανδρέα Κονταράκη με 6-4, 6-2. Στον τελικό, αναμετρήθηκε με τον Αντώνη Τσαγλιώτη (Ο.Α. Ρεθύμνου), κερδίζοντας με 6-1, 4-6, 6-4.

ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Πέραν του Καραχάλιου, ο ΟΑΧ είχε πέντε ακόμα αγόρια και κορίτσια στην 3η θέση.
Συγκεκριμένα, στο ταμπλό που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Ρεθύμνου, ο Χρήστος Κασαπάκης βρέθηκε στην 3η θέση στα αγόρια 14 ετών, νικώντας τον Νίκο Σπυρόπουλο (Ο.Α. Ρεθύμνου) με 4-1, 4-1.

Επίσης στην 3η θέση, στα κορίτσια, βρέθηκαν οι Αννα Αλπάντη, στην κατηγορία 14 ετών, χάρη στη νίκη της επί της έτερης αθλήτριας του ΟΑΧ, Κέλλυς Καραπανταζή, που βρέθηκε στην 8άδα, με 1-4, 4-1, 10-7. Στα κορίτσια 16 ετών, στην 3η θέση αναδείχτηκε η Μαρία Βαρβεράκη χάρη στη νίκη της με 4-1, 4-0 επί της Αγγελικής Βαϊδάκη.
Στα αγόρια 16 ετών, βρέθηκαν οι Ανδρέας Κονταράκης και Αντώνης Ματσαμάκης.

Ο ΟΑΧ είχε ακόμα πέντε συμμετέχοντες στο τουρνουά, με τους Μιχάλη Μαράκη, Ανδρέα Κωνστανταράκη να φτάνουν στην 8άδα, οι Στέλιος Πετράκης και Απόστολος Χαλακατεβάκης αγωνίστηκαν στη φάση των “16”, ενώ ο Αριστοτέλης Καϋμενάκης συμμετείχε στον 1ο γύρο.