Νικητής στο ΟΠΕΝ ο Χάρης Καπόγιαννης!

Ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ο μεγάλος νικητής του ΟΠΕΝ τουρνουά, καθώς σε έναν πολύ όμορφο τελικό κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 σετ του Γιάννη Στεργίου φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του τροπαίου και κερδίζοντας παράλληλα το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ο τελικός διεξήχθη υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έχοντας την ευκαιρία ν’ απολαύσει πραγματικά θέαμα υψηλού επιπέδου από δύο αθλητές που για περίπου δύο ώρες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους.

Kapogiannis9

Καπόγιαννης.

Stergiou6

Στεργίου.

Όπως αποδείχτηκε, ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.& Α. είχε κρατήσει περισσότερες δυνάμεις σε σχέση με τον αντίπαλό του από τους ημιτελικούς και παρουσιάστηκε πιο φρέσκος, με αποτέλεσμα να φτάσει ουσιαστικά σε μια άνετη νίκη. Στο 2ο σετ, ο Στεργίου προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, παίρνοντας τρία game, αλλά ο Καπόγιαννης έχοντας αυτοπεποίθηση από το εντυπωσιακό για τελικό και ειδικότερα με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου όπως ο Στεργίου, 6-0 του πρώτου σετ, κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο και τελικά να φτάσει στη νίκη με 6-3.

Kapogiannis5

Stergiou5

Πάντως, ο τελευταίος πόντος πέρασε από… σαράντα κύματα, με τους δύο αντιπάλους να είχαν την ευκαιρία να “καθαρίσουν” το game και ειδικότερα τον Στεργίου να μειώσει σε 5-4, αλλά όσες του παρουσιάστηκαν, δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα, ο Καπόγιαννης να φτάσει στο 2-0.

Stergiou2

Kapogiannis7

Στο τέλος του ματς οι δύο τενίστες χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, ενώ πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο μεταξύ τους, με τους δύο τους ν’ αγκαλιάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται.

Kapogiannis-Stergiou

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον πρώτο νικητή να παρέλαβε το Κύπελλο από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ενώ ακολούθησε η βράβευση του δεύτερου νικητή, με το Κύπελλο να παραδόθηκε από την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Κατερίνα Ζομπανάκη.

Vamvoukas-Kapogiannis-Stergiou-Zompanaki
Kapogiannis-Dimolitsas-Stergiou

Kapogiannis-Naoum-Stergiou

Οι δύο παίκτες στη συνέχεια δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια από πάρα πολύ κόσμο, ενώ ειδικότερα οι μικρότεροι έσπευσαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ

Kapogiannis6

Stergiou3

Kapogiannis4

Stergiou9

Kapogiannis

Stergiou10

Kapogiannis1

IMG_2384

IMG_2371

IMG_2354

IMG_2353

IMG_2333

IMG_2324

IMG_2319

IMG_2318

IMG_2317

IMG_2266

IMG_2264

IMG_2261

IMG_2241

IMG_2395

Stergiou14

Kapogiannis11

IMG_2395

Kapogiannis-Stergiou2

Kapogiannis-Stergiou3