Νικήτρια η Τόνια Χριστοδουλάκη στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στις εγκαταστάσεις του. Η συμμετοχή ήταν για μια ακόμα φορά ικανοποιητική, με την παρουσία ως επί το πλείστον νεαρών σε ηλικία σκακιστών να είναι αυτή που ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα, οι παρτίδες που παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος πραγματοποιήθηκαν από τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, 30 Δεκεμβρίου, οπότε και έγιναν οι απονομές.

Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η Τόνια Χριστοδουλάκη που κέρδισε έτσι το μεγαλύτερο έπαθλο των 150 ευρώ. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν τέσσερις σκακιστές που μοιράστηκαν 150 ευρώ. Πρόκειται για τους Γιάννη Βουλγαράκη, Βαγγέλη Πατρελάκη, Γιάννη Αλειφέρη και Χρήστο Παπαδοκωνσταντάκη.

Αντίστοιχα, στις γυναίκες, το ποσό των 150 ευρώ μοιράστηκαν οι πρώτες τρεις νικήτριες, Αντρια Φαντρίδη, Κατερίνα Αλειφέρη και Τέρψη Σγουρού.

«Με μεγάλη μας χαρά ολοκληρώσαμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού», σημειώνει ο υπεύθυνος από το τμήμα Σκάκι του ΟΑΧ, Μανώλης Μιχαηλάκης. «Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή, ποσοτικά αλλά κυρίως ποιοτικά. Είδαμε με συγκίνηση τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών τα οποία μας δίνουν χαρά και ελπίδα για το μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύτηκαν και είχαμε ένα πετυχημένο τουρνουά. Ευχόμαστε και του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερο.

Ο κ. Μιχαηλάκης ανάμεσα στα νήπια και τα παιδιά από την Α’ και τη Β’ τάξη Δημοτικού που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Οσον αφορά το 2018 περιμένουμε μία καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μας στην Α’ Εθνική και ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά στον Αποκόρωνα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τι ακριβώς θα έχουμε, αλλά ευελπιστούμε ότι θα έχουμε υψηλές, ποιοτικές παρουσίες και αυτό μας χαροποιεί γιατί ο Ομιλος μας έχει πρόσωπο στην Ευρώπη και σιγά σιγά θα μαζεύει εκλεκτούς σκακιστές», κατέληξε ο κ. Μιχαηλάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες είναι τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ
1η Τόνια Χριστοδουλάκη
2ος Ευάγγελος Πατρελάκης
3ος Αθανάσιος Μαυρίδης

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ
1ος Γιάννης Βουγλαράκης
2ος Χρήστος Παπαδοκωνσταντάκης
3ος Αθανάσιος Σαμπάνης

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
1ος Γιάννης Αλειφέρης
2ος Μιχάλης Χριστοδουλάκης
3ος Δημήτρης Παπαδοκωνσταντάκης

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
1ος Εμμανουήλ Μαυρίδης
2ος Λάμπρος Χατζηδάκης
3ος Στέφανος Μαμμής

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ
1ος Κυριάκος Λεβάκης
2ος Γιάννης Δαβαρίας
3ος Δανιήλ Κονταδάκης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Αντρια Φαντρίδη
2η Μαριαλένα Μανιατάκη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ
1η Κατερίνα Αλειφέρη
2η Αργυρώ Δαβαρία

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
1η Εριέτα Καλλιοντζάκη
2η Δήμητρα Αγγελάκη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ
1η Τέρψη Σγουρού
2η Σοφία Πάγκαλου

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ
1η Χαρά Ντουσάκη

ΝΗΠΙΑ
Αναστασία Τηνιακού, Νικόλας Πάγκαλος, Γιώργος Γεωργιλάς, Μιχάλης Μπολουδάκης, Μιχάλης Δράγασης, Ανδρέας Δρουμπάκης, Σταύρος Καστρινάκης, Γιώργος Κουκάς, Βαγγέλης Ντερμανάκης, Γρηγόρης Καντιδάκης, Γιάννης Αρχοντάκης, Γιώργος Μπολουδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK