Οι καλύτεροι του Αναπτυξιακού το Σαββατοκύριακο (5, 6/5) στα Χανιά

Μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση για το πινγκ πονγκ φιλοξενείται στα Χανιά. Αυτή τη φορά πρόκειται για την τελική φάση του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων και Παμπαίδων/Παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου στο κλειστό του Κλαδισού.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών αναμένεται να δώσουν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, διεκδικώντας τους πανελλήνιους τίτλους της σεζόν. Το θέαμα και ειδικότερα η ποιότητα των αγώνων αναμένεται να είναι σπουδαία, αφού θα αγωνιστούν ουσιαστικά μεταξύ τους οι καλύτεροι παίκτες στο πινγκ πονγκ από την ηλικία των 18 ετών και κάτω.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων από την πλευρά του έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία, τόσο τους αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, όσο και την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων, φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά να τα καταφέρει από οργανωτικής πλευράς, ενώ και από αγωνιστικής ελπίζει ότι θα εξελιχθεί από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ), η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων.

Οι ώρες των αγώνων είναι προγραμματισμένες από τις 9.30 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα το Σάββατο 5 Μαΐου και την Κυριακή 6 του μήνα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.