Ολοκλήρωσε εν όψει της πολύ δύσκολης αποστολής με Παναθηναϊκό

Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του ΕΦΑΟ Ζωγράφου που δημιουργεί προοπτικές παραμονής στην Α2 και επίτευξης του στόχου, ο ΟΑΧ στρέφει το ενδιαφέρον του στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη τίθεται αντιμέτωπη την Τετάρτη (13/3) των “πράσινων” στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική που δεν είχε διεξαχθεί πριν από 20 σχεδόν ημέρες λόγω της αδυναμίας της αποστολής του ΟΑΧ να μπει στο πλοίο και να ταξιδέψει στην Αθήνα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σίγουρα, το έργο των κοριτσιών είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι δυνατότητες, δε, του Παναθηναϊκού, δεδομένες, αλλά η προσπάθεια που θα γίνει, είναι για το καλύτερο δυνατό.

Οπως τονίζει ο κόουτς του ΟΑΧ: «Για μας, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και πάμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, διεκδικώντας το όποιο ποσοστό νίκης μας αντιστοιχεί. Εχουμε ελλείψεις, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε, θέλουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΧ θα βρεθεί σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας 10 παίκτριες στη διάθεσή του, που είναι οι εξής: Κουφογιάννη, Δεληγιάννη, Ψυχογιού, Φωτιάδη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη, Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου, Παπαδάκη και Ακρίβου.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ