Παραμονή για τον ΟΑΧ στην Α’ Εθνική – Δεν τα κατάφεραν οι Ανδρες

Γλυκόπικρη είναι η γεύση για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τένις 2016 για την Α’ Εθνική Κατηγορία.

Η γυναικεία ομάδα, την οποία συγκρότησαν στους αγώνες που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης οι αδερφές Κοκκινάκη, Ευαγγελία και Ευγενία, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή του ΟΑΧ στην Α’ Κατηγορία, κάτι που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει στους Ανδρες, με τον Ομιλο να υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ειδικότερα, οι Ευαγγελία και Ευγενία Κοκκινάκη κατάφεραν να πετύχουν δύο νίκες επί των Α.Ο. Κηφισιάς και Ο.Α. Μαγνησίας με 3-0 και 2-1 σετ αντίστοιχα, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση στον 3ο όμιλο. Το μοναδικό παιχνίδι που χάθηκε για τις Χανιώτισσες τενίστριες ήταν αυτό με τον Α.Ο.Α. Φιλοθέης που επικράτησε με 2-1 σετ.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο.Α. Φιλοθέης 1-2
Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Κηφισιάς 3-0
Ο.Α. Χανίων-Ο.Α. Μαγνησίας 2-1

Η τελική κατάταξη στον 3ο όμιλo

1. Α.Ο.Α. Φιλοθέη
2. Ο.Α. Χανίων
3. Α.Ο. Κηφισιάς
4. Ο.Α. Μαγνησίας

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Στους Ανδρες, αγωνίστηκαν οι Αντώνης Ματσαμάκης και Αγγελος Καραχάλιος. Οι δύο τενίστες του ΟΑΧ προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρόλα αυτά υπέστησαν τρεις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ο.Α. Χανίων-Ο.Α. Γλυφάδας 0-3
Ο.Α. Χανίων-Α.Ο.Α. Ηλιούπολης 0-3
Ο.Α. Χανίων- Α.Ο.Α. Παπάγου 1-2

Η τελική κατάταξη στον 3ο όμιλο

1. Ο.Α. Γλυφάδας
2. Α.Ο.Α. Ηλιούπολης
3. Α.Ο.Α. Παπάγου
4. Ο.Α. Χανίων

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ