Παιδικά χαμόγελα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τένις

Με παιχνίδια και χαμόγελα ολοκλήρωσε η προαγωνιστική ομάδα τένις τις υποχρεώσεις της στο 2017, καθώς την προπαραμονή των Χριστουγέννων διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων η γιορτή για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν πρωτότυπα παιχνίδια και να κερδίσουν δώρα που τους προσφέρθηκαν από τον ΟΑΧ. Συγκεκριμένα, η γιορτούλα που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής λόγω της βροχής κι έτσι δεν μπορούσε να γίνει στα γήπεδα του τένις.

Οπως τονίζει ένας εκ των προπονητών του τμήματος, ο Ηλίας Καϋμενάκης: «Διοργανώνουμε ένα εορταστικό χάπενινγκ με την ευκαιρία των Χριστουγέννων για τα παιδιά, κλείνοντας το έτος με χαμόγελα και χαρά. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και τα παιδιά έδειξαν πως πέρασαν πολύ όμορφα. Από το καινούργιο έτος θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά ως σύλλογος προσπαθώντας για το καλύτερο. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και σε όλο τον κόσμο υγεία, δύναμη και το καινούργιο έτος να φέρει ό,τι επιθυμεί ο καθένας».