Πήρε μέρος στο πανελλήνιο Α/Γ ο Ναούμ

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μία από τις σημαντικότερες εγχώριες διοργανώσεις του τένις όπου πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, είχε ο Σπύρος Ναούμ.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν από τον ΟΑ Αθηνών το διάστημα μεταξύ 9 έως 18 Ιουνίου, καταφέρνοντας να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Εκεί είχε την ευκαιρία να περάσει το εμπόδιο, στον πρώτο γύρο, του Κωνσταντίνου Καλλίτση (του ΟΑ Κατερίνης), κερδίζοντας με 2-0 σετ (62, 63), ωστόσο στον δεύτερο γύρο που ακολούθησε, ηττήθηκε από τον Χρήστο Γκλαβά (ΑΟΑ & Α Πεύκης) με 62, 60.

Ο Ναούμ ήταν ανάμεσα στους μόλις οκτώ αθλητές που κατάφεραν να περάσουν το σκόπελο των προκριματικών, σημειώνοντας τρεις σερί νίκες σε βάρος των Χρήστου Θεοδώρου (ΚΑ Λειβαδιάς 64, 61), Ιωάννη Σακκά (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή 76{3} 6-0) και Διονυσίου Καταβάτη (ΑΟΑ Υελού 61, 60).

Ο Ναούμ βρίσκεται γενικά σε μια καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, επιβεβαιώνοντας τις σπουδαίες δυνατότητές τους στους αγώνες που λαμβάνει μέρος.