Ποδαρικό με το δεξί για τα κορίτσια στην Α2!

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Το συγκρότημα του Μάνου Μανουσάκη επιβλήθηκε στο κλειστό του Υμηττού του Αμύντα Δάφνης με 46-43, δείχνοντας εξ αρχής τις μεγάλες φετινές του δυνατότητες.

Η εμφάνιση του ΟΑΧ στο α’ ημίχρονο ήταν εξαιρετική όπου και τέθηκαν, ουσιαστικά, οι βάσεις για την κατάκτηση της νίκης. Στην επανάληψη, ο ΟΑΧ δεν απέδωσε το ίδιο καλά ενώ ο Αμύντας πίεσε, με συνέπεια η διαφορά στο σκορ να κλείσει στους 3 πόντους, αλλά σε κάθε περίπτωση με επιτυχία για την Αντισφαίριση.

Επιθετικά, υπήρξε μια ισορροπία στο παιχνίδι του ΟΑΧ, με την Κουφογιάννη να πετυχαίνει 11 πόντους και την Δεληγιάννη να ακολουθεί με 10. Για τον Αμύντα, η Καλλιώρα σημείωσε 13 πόντους.

Τα 10λεπτα: 8-13, 15-32, 30-39, 43-46

Αμύντας Δάφνης Υμηττού (Φρόσω Δρακάκη): Γυγουρτάκη, Τριμέρη, Μαργώνη 11, Καλλιώρα 13, Τζίνη, Τζαγκαράκη, Παπαθανασίου, Καραλή 2, Σιδηροπούλου, Αθανασούλια, Ντάνου 7, Κόρμπου 10.

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη, Παπαμαρκάκη 8(1), Γαλανάκη, Βασιλογιαννάκη, Κουφογιάννη 11, Ψυχογιού 8(1), Παπαδάκη, Σκουμπάκη, Δρικάκη, Φωτιάδη 9, Δεληγιάννη 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ