Πολύ καλή παρουσία για Μπαντουράκη και Λαζάκη στο τουρνουά της Wilson

Πολύ καλή παρουσία είχαν δύο αθλητές του OAX που έλαβαν μέρος στο τουρνουά της Wilson που διεξήχθη το τριήμερο από 28 μέχρι 30 Ιανουαρίου στη Βάρη από τον ΟΑ Βούλας. Σε αυτό πήραν μέρος οι Μάνος Μπαντουράκης και Μάριος Δαβίδ Λαζάκης, λαμβάνοντας μέρος στην κατηγορία αγόρια 10 ετών.

Ο Μπαντουράκης κατάφερε να φτάσει στον τελικό, παίζοντας απέναντι στον Θεόφιλο Τσοκανή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) από τον οποίο και ηττήθηκε με 6-1.

Ο Λαζάκης έφτασε ένα βήμα από τον τελικό, όπου θα είχε την ευκαιρία να παίξει απέναντι στον συμπαίκτη του στον ΟΑΧ, εγκαταλείποντας στο ματς που έδωσε απέναντι στον Τσοκανή λόγω τραυματισμού. Τη στιγμή μάλιστα που εγκατέλειψε, ήταν μπροστά με 40-30 στο 5ο σετ, έχοντας προβάδισμα με 3-1.

Ο δύο τενίστες του ΟΑΧ ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από τη φάση των “32” σημειώνοντας 4 και 3 νίκες αντίστοιχα, ο μεν Μπαντουράκης επί των Κοντογιώργη (ΑΟ Φιλοθέης), Ποροντίνι (ΟΑ Βούλας), Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) και Σταύρακα (ΟΑ Πετρούπολης) ενώ ο Λαζάκης κέρδισε από την πλευρά του τους Ρούτση (ΟΑ Βούλας), Μπόκοτα (ΑΟ Π. Φαλήρου) και Τρούλη (ΟΑΑ Ηρακλείου).