Πρεμιέρα στην Α2, πρώτος αντίπαλος ο Αμύντας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πραγματοποιηθεί το Σάββατο (27/10) ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, παίζοντας στο κλειστό του Υμηττού απέναντι στον Αμύντα.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη ξεκινά έτσι τις φετινές τις υποχρεώσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο.

Η πρώτη αποστολή είναι απέναντι στον Αμύντα, για την οποία ο κόουτς της Αντισφαίρισης την χαρακτηρίζει ως αρκετά δύσκολη. «Πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια πολύ δυνατή έδρα και με μια ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Στόχος, όπως σε κάθε παιχνίδι, είναι να πάμε να κερδίσουμε πρωτίστως και σιγά σιγά να παίζουμε το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα το δείχνουμε. Σίγουρα μια πρεμιέρα έχει άγχος και νευρικότητα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θα το αφήσουμε πίσω για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Καλή αρχή με υγεία για όλες τις ομάδες και τις παίκτριες και εύχομαι επιτυχίες για την ομάδα του Ο.Α. Χανίων», δηλώνει ο Μάνος Μανουσάκης.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΟΑΧ για το παιχνίδι που ξεκινά στις 12 το μεσημέρι είναι η εξής: Ψυχογιού, Παπαμαρκάκη, Πρασιανάκη, Βασιλογιαννάκη, Γαλανάκη, Παπαδάκη, Δεληγιάννη, Φωτιάδη, Δρικάκη, Κουφογιάννη και Σκουμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ