Πρόκριση για τέσσερις στα τελικά των Κορασίδων

Τρεις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, συν μία ακόμα από τα Χανιά, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πινγκ-πονγκ κατηγορίας Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Μαΐου στην Φλώρινα.

Ειδικότερα, στους προκριματικούς αγώνες που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, ο ΟΑΧ έλαβε μέρος με πέντε αθλήτριες, οι τρεις από τις οποίες πήραν την πρόκριση για τα τελικά. Πρόκειται για τη Στέλλα Λαδάκη, τη Ρόδω Πιπεράκη και τη Μαρία Λαδάκη που προκρίθηκε μάλιστα απευθείας λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει στην γενική βαθμολογία στην Ελλάδα. Επίσης, την πρόκριση πήρε η Χανιώτισσα Γιώτα Κοτζαμιχάλη, αθλήτρια του Α.Ο. Ελληνικού.

Στέλλα Λαδάκη, Πιπεράκη και Κοτζαμιχάλη προκρίθηκαν ως πρώτες στον όμιλο όπου συμμετείχαν, καταφέρνοντας να σημειώσουν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αντίθετα, η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη και η Μαρία Τρύφωνος παρότι έχασαν μόλις ένα ματς, οι δύο νίκες που σημείωσαν δεν μπόρεσαν να τις αναδείξουν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους, χάνοντας έτσι την πρόκριση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αγωνιστική δράση για την ομάδα πινγκ-πονγκ του Ο.Α. Χανίων αναμένεται να συνεχιστεί το επόμενο σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή έξι αθλητριών στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΧ θα λάβει μέρος με τις: Στέλλα Λαδάκη, Ρόδω Πιπεράκη, Μαρία Λαδάκη, Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη, Ζωή Αγγελίδου και Γιώτα Κοτζαμιχάλη (Α.Ο. Ελληνικού).