Πρόκριση στα μάστερς για Μπαντουράκη και Λαζάκη – 4άδα σε διπλά ο Λακωνίτης

Συμμετοχή σε τρία τουρνουά είχαν τενίστες του ΟΑΧ. Μάλιστα, βάσει των αποτελεσμάτων που κατάφεραν οι Μάνος Μπαντουράκης και Μάριος Λαζάκης προκρίθηκαν στους αγώνες μάστερς που θα γίνουν τον επόμενο μήνα στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Βούλας.

ΤΟ WILSON TOUR U10

Ο Μάνος Μπαντουράκης κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά της WILSON που διεξήχθη στη Βούλα στην κατηγορία αγόρια 10 ετών, καθώς ξεκινώντας την πορεία του από τη φάση των “64” έφτασε ως τον τελικό όπου επιβλήθηκε του συμπαίκτη του στον ΟΑΧ, Μάριου Λαζάκη με 6-4. Προηγουμένως επικράτησε των Μαρινάρου (ΑΟΑ Πατρών) με 6-0, Χρηστάκη (ΟΑ Ηρακλείου) με 6-2, Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) με 6-3 και Κοντογιώργη (ΟΑ Φιλοθέης) με 6-3 σετ.
Αντίστοιχα, ο Λαζάκης, που είχε επίσης μια πολύ καλή πορεία στο τουρνουά επιβλήθηκε κατά σειρά των Στρατάκη (ΟΑ Ηρακλείου, 6-0), Γκολέ (ΟΑ Βούλας, 6-2), Φραγκούλη (ΟΑ Ηλιούπολης, 7-6) και Τσοκάνη (ΟΑ Χαϊδαρίου, 6-0 σετ).

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Πριν τη συμμετοχή του στο τουρνουά της WILSON, ο Λαζάκης πήρε μέρος στη μεγαλύτερη κατηγορία (Α12) στον ΑΑ Δράμας, κερδίζοντας δύο αγώνες στα προκριματικά, αλλά και δύο ακόμη στο κυρίως ταμπλό. Ειδικότερα, ο νεαρός τενίστας του ΟΑΧ επιβλήθηκε των Θεοχάρη Κεφαλίδη από τον ΑΟΑ Καβάλας με 6-1, 6-1 και Μάξιμου Δημήτρακα (Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 6-7, 6-3, 10-3 για ν’ ακολουθήσουν οι νίκες του στο κυρίως ταμπλό στη φάση των “32” επί των Κωνσταντίνου Μπερπερίδη (ΑΟΑ Καβάλας) με 3-6, 6-2, 6-2 και Ανέστη Κωνσταντινίδη (ΑΑ Σερρών) στους “16” με 6-1, 6-0, με την πορεία του να σταματά στη φάση των “8” όπου και ηττήθηκε από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά, Χατζηνικολάου του ΟΑΑ Βούλας με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Τέλος, στον ΓΕ Πρέβεζας ο Νικόλαος Λακωνίτης έφτασε στα ημιτελικά στο διπλό με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη (Φιλία ΤΚ) νικώντας στον 1ο γύρο τους Δούμα/Λαμπαδίτη (ΟΑ Κωνσταντίνο Βούλας, 6-3, 6-3) στον 2ο τους Τσιρκά/Σταματή (ΟΑ Φοίβος Λάρισας, 4-6 6-1, 10-7), χάνοντας στην 4άδα από τους νικητές του τουρνουά, Θωμόπουλο/Μπίλη (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ (6-1, 6-4).