Πρόσκληση για Παπαμαρκάκη από Εθνική Νεανίδων

Την πρόσκληση της Εθνικής μπάσκετ Νεανίδων δέχτηκε η Βάσια Παπαμαρκάκη προκειμένου να λάβει μέρος σε προετοιμασία εν όψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που είναι να διεξαχθεί μεταξύ 3-12 Αυγούστου στην Αυστρία.

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων υποχρεούται να είναι παρούσα το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 9.30 το πρωί στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση από την ΕΟΚ είναι η εξής:

«Η Εθνική Νεανίδων αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (3-12/8, Αυστρία).
Οι αθλήτριες που καλούνται να πάρουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι: Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Γασπαράτου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Πράπα (ΓΣ Ηλιούπολης), Μπούντουκα (ρης), Γιαννουσίου (Άρης), Βαντσιούρη (Άρης), Κούκη (Αγ. Παρασκευή), Κριμίλη (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ), Παπαμαρκάκη (ΟΑ Χανίων), Κασδαγλή (Παναθηναϊκός), Εζέτζα (Παναθηναϊκός), Κριμιτζά (Σπόρτιγκ), Μπενέκη (Ολύμπια Λάρισας), Χατζηβασιλείου (Πρωτέας Βούλας). Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 09.30 στο ΟΑΚΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ