Προσκλητήρια από Εθνική νεανίδων & κλιμάκιο Κρήτης κορασίδων/παγκορασίδων

Την τιμητική τους έχουν αθλήτριες του ΟΑΧ, οι οποίες κλήθηκαν σε προπονήσεις με τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων νεανίδων και κορασίδων/παγκορασίδων.

Ειδικότερα, η Σταυρούλα Παπαδάκη κλήθηκε σε προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής νεανίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο τον Αύγουστο (6-14/8). Από την άλλη, προσκλητήριο έλαβαν οι Αγγέλα Παπαγιαννάκη, Αννα Λαγωνικάκη και Ελενα Παπαδάκη προκειμένου να συμμετάσχουν σε προπόνηση με το κλιμάκιο κορασίδων/παγκορασίδων, το οποίο θα λάβει χώρα στο ΒΑΚ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (6-14/8).
Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Γρηγοροπούλου Γεωργία, Παλάσκα Ζένια (Παναθηναϊκός) Μπαξεβάνου Κατερίνα, Βασιλείου Πηνελόπη, Σταματάκη Σοφία (Παναθλητικός), Κελεμένη Σοφία (Πάνθηρες Καβάλας), Δροσούνη Αναστασία (Αρης Θεσσαλονίκης), Χρηστάκη Αγγελίνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Κιολέογλου Νικολέττα (Πιερικός-Αρχέλαος), Αλεξία Διαμάντω (Γ.Σ. Ηλιούπολη), Τσιάμη Θεώνη (Κρόνος Αγ Δημητρίου), Δαμουλάκη Γεωργία (Ελευθερία Μοσχάτου), Παναγιωτίδου Κατερίνα (Μελίσσια), Παπαδάκη Σταυρούλα (Χανιά), Σταμούλου Μαρκέλλα (Εσπερίδες), Cooper Mikela (Bentley University).
Οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 09.00, από όπου θα αναχωρήσουν για την Αρναία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυτατζόγλειο στις 14.00.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προπόνηση θα έχει το κλιμάκιο Κορασίδων/Παγκορασίδων Κρήτης την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 16.30 στο ΒΑΚ (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο).
Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Σοφία Παπιτζόγλου, Δέσποινα Τζανετή, Ειρήνη Γαλανάκη, Σοφία Καζάκη, Ελενα Μηλιαρά, Χρύσα Χαλεπάκη, Μαρκέλλα Ψάρρα (Ανδρογέας), Αγγέλα Παπαγιαννάκη, Αννα Λαγωνικάκη, Ελενα Παπαδάκη (ΟΑ Χανίων), Εριέτα Χριστοδουλάκη, Χάρις Μακράκη (Εργοτέλης), Αννα Θεοδοσουλάκη (Ηρόδοτος), Ευθυμία Φονιαδάκη, Δέσποινα Φρονιμάκη (Ιεράπετρα), Ιωάννα Γιαννακάκη, Μαρία Ξενίδη (Αρκάδι).
Η Εθνική Κορασίδων έχει στο πρόγραμμά της το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας και η Εθνική Παγκορασίδων το τουρνουά Φιλίας που θα φιλοξενηθεί 11-13 Ιουλίου στη Μελίγια της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ