Πρωταθλήτρια η ομάδα γυναικών στη Β’ Εθνική!

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία κατάφερε να σφραγίσει ο ΟΑ Χανίων, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική γυναικών πινγκ πονγκ! Επόμενο βήμα η διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 μέσω των μπαράζ.

Ο ΟΑΧ κατάφερε να φτάσει σε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία μέσω των αγώνων τελικής κατάταξης που δόθηκαν το Σάββατο (4/3) στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί, μπόρεσε να σημειώσει δύο νίκες, καταβάλλοντας την αντίσταση του Ηρακλείου Αττικής με 4-1 ενώ στη συνέχεια επικράτησε των Ταταύλα με 4-1.

Στο ρόστερ του ΟΑ Χανίων βρίσκεται φέτος η Αρχοντούλα Βολακάκη, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας, η μοναδική Ελληνίδα με συμμετοχή στο απλό γυναικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες, που έχει αναδείξει η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η Βολακάκη είχε από 2 νίκες στα ματς με Ηράκλειο Αττικής και Ταταύλα.

Βασικές ήταν επίσης οι Χανιώτισσες και πολλά υποσχόμενες, Ζωή Καζάκου (1 νίκη στον τελικό και 2 στον ημιτελικό) και Στέλλα Μαυροματάκη (1 νίκη στον τελικό).

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν συμμετοχή ακόμα η Δέσποινα Κανταρά, η Μαρία Φρυτάκη, η Αφροδίτη Μαρούλη και η Κινέζα Zhihua Zhang, ενώ προπονητής είναι ο Μιχάλης Αγγελίδης.

Εκτός από τον ΟΑΧ την άνοδο στην Α2 θα διεκδικήσουν επίσης τα Ταταύλα.

Να σημειωθεί ότι με το τέλος των αγώνων ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στα κορίτσια του ΟΑΧ από τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Κώστα Παπαγεωργίου.