Πρωταθλήτρια σε ομαδικό και διπλό η Ζωή Καζάκου

Μετά την κατάκτηση σπουδαίων διακρίσεων σε ατομικό επίπεδο τη φετινή χρονιά, η Χανιώτισσα, Ζωή Καζάκου κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Ομαδικό και το Διπλό με την ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας κερδίζοντας τον τίτλο στην κατηγορία των παγκορασίδων στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμίτσας στην Καβάλα.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που αγωνίζεται δανεική στον σύλλογο της Καβάλας από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ολοκλήρωσε τη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, αφού φέτος είχε μια εξαιρετική παρουσία και στα ατομικά αγωνίσματα. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το πρωτάθλημα όπου η Καζάκου κατέκτησε την 3η θέση στο ατομικό κερδίζοντας στα ημιτελικά τη Χρυσούλα Καμπουράκη του ΓΑΣ Ελευσίανας με 3-0.

Στο Ομαδικό τα κορίτσια του ΑΣΕΑ Καβάλας με βασική παίκτρια την Καζάκου, πήραν το κύπελλο κερδίζοντας με 3-0 τις Σάρισσες Φλώρινας, ενώ πιο πριν είχαν κερδίσει τους Φοίνικες Πατρών, τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και το ΡΟΥΦ 80. Στα ημιτελικά έκαμψαν με 3-0 τη Βοκαριά Χίου.

Στο Διπλό η Καζάκου αγωνίστηκε με τη Λεμονιά Γκαιντατζή του ΑΣΕΑ Καβάλας όπου και και κατέκτησαν το κύπελλο και εδώ.

Σύμφωνα με την έφορο του Τμήματος πινγκ πονγκ του ΟΑΧ, Κική Ερηνάκη: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΑΧ,αθλήτρια του Ομίλου μας αναδεικνύεται Πανελληνιονίκης σε Ομαδικό και Διπλό σε τελική φάση αγώνων ενώ κατακτά και την 3η θέση στο ατομικό. Συγχαρητήρια στη Ζωή Καζάκου και στον προπονητή της Μανώλη Σγουρομάλλη».

Στη φωτογραφία η Ζωή Καζάκου με τα άλλα κορίτσια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και τον προπονητή της στον ΟΑΧ, Μανώλη Σγουρομάλλη.